Alişan'dan kan donduran habere sert tepki!

Şarkıcı Alişan İskendurun'da babası tarafından elektrikli süpürge ile dövülen ve ardından vefat eden olaya sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen korkunç olayda ders çalışmadığı için babası tarafından hunharca dövülen 6 yaşındaki çocuk 3 gün süren yaşam mücadelesi ardından hayata gözlerini yumdu. Bu habere ülkenin dört bir yanından sert tepki geldi. Bu tepkilerden birini de şarkıcı Alişan yaptı. Yakın zamanda baba olacak şarkıcı sosyal medya hesabından olaya işte bu sözlerle tepki gösterdi:

"Şimdi sen evlendin, çocuk yaptın ve baba!!!oldun oylemi??!! 6 yaşındaki oğlunu döverek komaya soktun ve öldürdün öylemi??!! Biz de senden bahsederken insan diyeceğiz ve seni yargılayacak hakim idam cezası olmadığı için müebbet verecek sen de içerde yemek yiyecek,su içecek yaşayacaksın öylemi?? Mertcan melek oldu gitti ama onu öldüren ve başka çocuklara kıyan canavarlar nefes alıyor hala.. İdam cezası geri gelsin!"

Çocuklar Duymasın dizisine iki bomba transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın dizisine iki bomba transfer!
Şarkıcı Bengü hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü hamile mi?
Aslı Enver kimdir? Dünden bugüne Aslı Enver...

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver kimdir? Dünden bugüne Aslı Enver...

BİR YORUM YAPIN 7

Dostacısı 5 yıl önce

Alişan inşallah dediğin olur sonuna kadar desteğim

Toplam 1 beğeni

Gaziantep27 5 yıl önce

Keske herkes senin kadar duyarli olsa

Toplam 2 beğeni

Sabri Özdemir 5 yıl önce

Ali Şan Senin Deyimine Canı Günülden katılıyorum. Ama! İdama Karşı Çıkan O Baba Kadar Zalim Çok Zalim var maalesef.

Toplam 2 beğeni

Salih 5 yıl önce

Idam olsun ama insanlari cinnet gecirecek hale getirenlerede idam olsun.izmirde cocuguna elbise alamadigi icin intihar eden kisiyi bu hale getirenlerde idam edilsin.kendisi milyon kazanip isciye aclik sinirinda para veren patronlarda idam edilsin.asgari ucret komisyonunda insanlara iku bin lirayi laik goreblerde 20 yil hapis yesin.cunku insanlari cinnet gecirmeye tesvik ediyorlar.

Toplam 11 beğeni

GENÇ OSMAN 5 yıl önce

salih herkesi idam ettin nerdeyse bu düşünce ile idam gelmez idam ancak teröristlere, çocuk ve kadınları haksız yere öldürenlere gelmeli o zaman hak yerini bulur, senin düşünce ancak idamın gelmesini engeller.

Toplam 0 Beğeni

hyr 5 yıl önce

önce çocuk yerine babayı idam edecek akli muazeneye sahip olan adalet olsun da ondan sonra. bak dün de avukat olmaya bir yıl kalmış öğrenci kopyasına gözyummadı diye araştırma görevlisini öldürdü. diploma alsa bir imtihanla hakim savcı olacaktı.

Toplam 9 beğeni

cansın can 5 yıl önce

ikinizin yorumu da harika olmuş. diyecek başka söz bulamıyorum

Toplam 5 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun