Acun Ilıcalı TV 8'de küçülmeye gidiyor! İşten çıkarmalar başladı..

TV8 kanalının sahibi aynı zamanda sunucu Acun Ilıcalı, magazin dünyasının en başarılı muhabirleri arasında gösterilen Seyhan Erdağ, TV8'den ayrıldığını duyurdu. Ardından edinilen bilgilere göre ünlü yapımcı kanalda küçülmeye gideceğinden 20 kişi ile de yollarını ayırdı.

Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, Instagram hesabından uzun süredir çalıştığı TV8 kanalından ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden Erdağ, TV8 ailesine veda ettiğini duyurdu.

"TV8 Aileme veda ettim bugün...İş arkadaşlarımın da bilmesi gerekiyor diye açıklama yapmak istedim... Bunca kötülüğün arasında iyi insan olduğu ve öyle kaldığı için gurur duyduğum mutlu olduğum Acun Ilıcalı'ya. Tv8 Ailemin çalıştığım ve selamlaştığım her bir bir ferdine; son 5 yılım için teşekkür ederim. Seyhan Erdağ"

İŞTE SEYHAN ERDAĞ'IN O AÇIKLAMASI;

Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de işten çıkarmalar başladığı öne sürüldü. İç yapımlar, teknik, dış alımlar başta olmak üzere kanalda toplam 20 isimle yollar ayrıldı. Ayrılan isimlerden bazılarının yönetimle anlaşarak çıkış aldıkları da gelen haberler arasında yer alıyor. 2013 yılında 70 milyon dolara satın almış, daha sonraki yıllarda Doğuş Yayın Grubu Başkanı Ferit Şahenk'le ortaklık kurmuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 24

ergun 5 yıl önce

Acun geleceğin aydın dogani

Toplam 4 beğeni

seçil 5 yıl önce

Kanalında çalışanları işten çıkaracağına gençlerin ahlakını bozduğu saçma sapan yarışmalarını yayından kaldırsın özellikle survıor yetenek sizsiniz ve o ses türkiye.

Toplam 17 beğeni

37kral 5 yıl önce

magazine döndürdü bütün proğramları :Ç

Toplam 3 beğeni

xxxxx 5 yıl önce

insanları eğlendirmeye çalışan sanatçı ve tv cilerin sonu pek hayırlı olmuyor acaba onların kazançlarıda şans oyunları gibi haram katagorisinemi giriyor

Toplam 7 beğeni

Memo 5 yıl önce

Anlaşılan Şeyma Acun'un bütçeyi fena sarsmış...

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun