Çukur dizisinin oyuncularından kök hücre bağışı!

Dizi oyuncuları arasında akım olan kök hücre bağışına Çukur dizisinin oyuncuları da katıldı. Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu kök hücre bağışında bulunurken görüntülendi.

Çukur oyuncuları ve set ekibi kan bağışında bulunurken görüntülendi. ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'nın çağrısı ardından harekete geçen oyuncu kervanına Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu katıldı. Ünlü oyuncular bu duruma kimsenin sessiz kalmamasına ve milyonlarca insanın bu umudu beklediğini belirttiler. 

İynemli, kan bağışı ardından "Gerçekten kök hücre ve kan bağışı hayat kurtarıyor. Öykü Arin ve diğer bütün lösemi hastalarına umut olalım" şeklinde açıklama yaptı. Aliço karakterini oynayan Kocaoğlu kök hücre verme olayının çok basit bir işlem olduğunu ve bununla bir insanın hayatına umut olabileceğini "Çok kısa sürüyor, can acıtmıyor ve kan veren kişiye zararı değil, daha çok faydası oluyor. Kızılay da bu konuda çok yardımcı oluyor. Bütün merkezlerinde ve gezici Kızılay karavanlarında kan vermek artık çok basit. (Kan vermek) İki dakikalarını alıyor ama o iki dakikada başka bir insanın hayatını kurtarabilirler. Ne olur kan bağışına önem versinler. Tüm hastalara da acil şifalar diliyorum" sözleri ile anlattı.

Mesut Akusta'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Akusta'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Buse Narcı'nın saçları şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Narcı'nın saçları şoke etti!

BİR YORUM YAPIN 1

Ebru 11 ay önce

Bu dizi gösterişten kan veriyor gibi yapıyor Allah cezanızı versin