Çağla Şıkel aslan yavrularını eliyle besledi

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte aslan yavrularını beslerken çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü manken Çağla Şıkel bu kez de aslan yavrularını beslerken çektiği bir fotoğrafı yayınladı. Çocukları Kuzey ve Uzay’ı da götürdü Tuzla'daki aslan parkında yavruları hem sevdi, hem biberonla besledi. O anları Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Şıkel, ‘Harika bir gün. Patiyi koyunca ben’ notunu düştü. Şıkel’in yavru aslanlar karşısındaki tepkisi takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

İŞTE ÇAĞLA ŞIKEL'İN O PAYLAŞIMI;

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

Berna Keklikler Yasak Elma'nın kadrosunda!

İLİŞKİLİ HABER

Berna Keklikler Yasak Elma'nın kadrosunda!
Burcu Güneş şehit çocukları için söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş şehit çocukları için söyledi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0