Hadise'nin final elbisesi tam 22 bin TL!

Geçtiğimiz pazar günü final programı ile ekranlara gelen Oses Türkiye'de jüri olarak yer alan alan Hadise finale özel tam 22 bin TL değerinde bir kombin yaparak kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Hadise, geçtiğimiz gün final yapan O Ses Türkiye yarışmasında şıklığı ile dikkat çekti. Hadise'nin final kombini için 22 bin TL harcadığı ortaya çıktı. 

Bir süre önce modacı kardeşiyle yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye'nin final gününde giydiği kombin için 22 bin TL ödedi.

Hadise, Dolce&Gabbana markalı transparan bluz için 3,895 TL, Gucci marka pantolon için 12,985 TL, Alaia marka bantlı ayakkabısı içinse 4,900 TL ödedi.

hadise kombin

hadise kombin

Reynmen Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini reddetti

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini reddetti
Sinan Akçıl'dan dudak uçuklatan kira!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan dudak uçuklatan kira!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0