Avlu dizinin Ceren Moray'ından yeni proje açıklaması geldi!

Ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Moray, yeni projesinden bahsetti.

Ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz günlerde bir Avm'de görüntülendi. Magazinci arkadaşların sorularına yanıt veren oyuncu, dizi projesi hakkında açıklama yaptı. Avlu'nun ne zaman başlayacağı sorularını da yanıtsız bırakmadı.

Ceren Moray haberleri

Ceren Moray haberleri

Öğretmen isimli dizide İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ile birlikte oynacağı bilinen Monay,"Önümüzdeki günlerde yeni bir diziye başlıyorum. Şimdilik karakter hakkında bir şey söylemeyeyim, biraz sürpriz olsun" şeklinde açıklama yaptı.

Ceren Moray

Ceren Moray

AVLU YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Monay, final yapan son dizisi Avlu hakkında, "Avlu dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında henüz benim de net bir fikrim yok, sizin gibi haber bekliyorum"sözleriyle kendisinin de bu konuda bir bilgisi olmadığını ifade etti.

Ceren Moray Avlu dizisi

Ceren Moray Avlu dizisi

FİLM PROJESİ AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ!

Diyarbakırlı ünlü oyuncu Ceren Moray, hali hazırda devam etmekte olan Avlu dizisinde rol aldığı Azra karakteriyle sevilen ekran sembolü oldu. Geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalara yer veren Moray, yeni film projelerinden bahsetti.

"YAZA FİLM PROJESİNDE YER ALACAĞIM!"

Ceren Moray

Ceren Moray

33 yaşındaki ünlü oyuncu Moray, "Bugün izinli günümüzdü biraz alışveriş yapıp vakit geçirmek istedim. Her şey gayet yolunda. Dizideki ortamımız 'Maşallah' diyelim çok güzel, seneye devam eder miyiz şu an inanın ben de bilmiyorum. Yazın bir film projesinde yer alacağım. Bir ay kadar yokum, ondan sonra eşimle tatile çıkacağız ama gideceğimiz yer henüz belli değil, tam bir plan yapmadık” yakınlarda olacak olan projelerinden bahsetti.

Ceren Moray son dakika

Ceren Moray son dakika

BİR YORUM YAPIN 0