Beren Saat'in idolü kim? Açıkladı...

Ünlü oyuncu Beren Saat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımında idolünün kim olduğunu açıkladı.

Beren Saat 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Oyuncu, İngilizce paylaştığı sözleriyle Türkiye'nin ilk kadın pilotu Sabiha Gökçen'in idolü olduğunu belirtti. İşte Beren Saat'in o paylaşımı...

Beren Saat

Beren Saat

"Dünyanın ilk Türk kadın savaş uçağı pilotu, Sabiha Gökçen'di. Yetim olan Gökçen, Mustafa Kemal Atatürk tarafından evlatlık alınan çocuklardan biriydi. Dilerim her genç kadın onun hikayesini takip eder"

BEREN SAAT ALIŞVERİŞTE GÖRÜNTÜLENDİ!

Levent'te bulunan bir Avm'de ailesiyle görüntülenen ünlü oyuncu Beren Saat, annesi ve annesiyle alışveriş keyfi yapmaya doymuyor. Önceki zamanlarda da magazincilerin karesine takılan Beren ve ailesi, kameraları görünce gülümsemeyi ihmal etmedi.

İŞTE BEREN SAAT'İN ALIŞVERİŞ TURUNDAN BİR KARE;

Beren Saat alışverişte

Beren Saat alışverişte

"ÇOCUK İSTER MİSİNİZ?" SORUSUNA YANIT VERDİ!

Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence ile röportaj yapan Beren Saat, 'Bu dünyaya çocuk getirmek ister misiniz?' sorusuna samimi bir yanıt verdi. Başarılı oyuncu, evlat edinmek veya doğurmak konusunda kararsız olduğunu ifade eden bir yanıt verdi.

Beren Saat haberleri

Beren Saat haberleri

Saat, "Anneliği yaşamak isterim. Konuya dünya koşullarından uzaklaşarak bakarsak; eğitimi ne olacak, nerede yaşamalı, illa benim genimden mi olmalı gibi sorular var. Bir sürü çocuk annesiz, babasız sokakta; Suriyeli çocuklarımızın yardıma ihtiyacı var. Bu yüzden biraz daha yukarıya çıkıp duruma oradan bakmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

KÖSEM SULTAN ÇEKİMLERİ KABUSA DÖNÜŞMÜŞ!

Ünlü oyuncu Beren Saat, Based İstanbul dergisine verdiği röportaj verdi. Başarılı oyuncu, röportajda çekimleri kabusa dönüşen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan ile ilgili açıklama yaptı.

Beren Saat

Beren Saat

"Ekonomik yaptırımlar sektörü bu noktaya taşıdı. Dizinin bir bölüm bütçesinin iki katı ceza ödemek gibi yaptırımlar karşısında kanal da risk alamaz hale geldi. Yapımcıya “Bir daha böyle bir şey yapmayın.” direktifi geldi. Yapımcı yazara; “Yazmayın.” dedi. Yazar yazmamaya başladı, belki bazen direndi ama yönetmen çekmedi. Bütün bunları yaşadık. Benim için bu kavgaların en tüketici hale geldiği projem “Kösem Sultan”dı. Yazar yazdı, yönetmen çekmedi bazen yönetmen “Ben bunu çekeceğim" şeklinde açıklama yaptı.

BEREN SAAT'İN ATİYE DİZİSİ HAKKINDA AÇIKLAMASI;

Beren Saat hayranlarının merak içerisinde beklediği Atiye dizisi, 27 Aralık'ta seyircileriyle buluşacak. Atiye'yi canlandıran Saat, diziye dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Atiye haberleri Beren Saat

Atiye haberleri Beren Saat

Saat, "Atiye hem canımı yakan, hem beni derinleştiren bir yol arkadaşı. Umarım yolu açık olur. Bunu Fatmagül’de ve Ela’da da derinden hissetmiştim. Bazı hikayeler sizden büyüktür ve insanların faydalanması için popüler kültür üzerinden anlatılmalıdır. Atiye’nin hikayesinden çok fazla kadın yararlanacak" açıklamasında bulundu.

BBC ATİYE'Yİ ÖNERİYOR!

Ünlü oyuncu Beren Saat'in başrolleri Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun ile paylaştığı 'Atiye' dizisine ünlü İngiliz yayın kuruluşu BBC'den destek geldi. İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin aralık ayında izlenmesi gereken ilk 10 dizi kategorisinde yer aldı.

Atiye dizisine BBC

Atiye dizisine BBC

BEREN SAAT'İN İLHAM KAYNAĞI "SELÇUK YÖNTEM"

Ünlü oyuncu Beren Saat, Based İstanbul dergisi için objektif karşısına geçiyor. Neden oyuncu olmayı istediğine ilişkin açıklamalarda bulunan Saat, Aşk-ı Memnu'daki partneri Selçuk Yöntem'i izledikten sonra oyuncu karar verdiğini açıkladı.

Beren Saat

Beren Saat

Saat, "9-10 yaşlarındayım. Selçuk Yöntem'in Ben Feuerbacj oyununu izlemiştim. Finalde demir konstrüksiyon merdivenleri yanıp sönen ışıkları ve Selçuk'un oraya çıkışını hatırlıyorum... 'Ben de burada olmak istiyorum' hissi çok baskındı" şeklinde açıkladı.

Beren Saat atiye haberleri

Beren Saat atiye haberleri

ÜNLÜ OLMAK HAPİSHANEDE HİSSETMEK GİBİ!

Başarılı oyuncu,"Ünlü olma hali seni nasıl etkliyor" sorusuna ise "Ünlülük, popülerlik ünlü olana kadar çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane hatta hücre" şeklinde çarpıcı açıklamalara yer verdi.

ATİYE DİZİSİNE AYLAR KALA!

Ünlü oyuncu Beren Saat'in yeni dizisi Atiye'ye yaklaşık bir ay kaldı. Atiye çekimlerinde başarılı oyuncu, özel ışık, yüzdeki gözaltı ve çizgileri yok eden efektleri kabul etmedi. Birçok sahnede makyaj da yaptırmadı.Bu detay, sosyal medyada konuşulan bir gelişme oldu.

Beren Saat haberleri

Beren Saat haberleri

NE OLMUŞTU?

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin başta olmak üzere birçok bölümün çekildiği dairede yeni dizi projesi Atiye'nin de çekimlerine başlandı. Ünlü oyuncu Beren Saat'in rol aldığı Atiye dizisi çekimlerde tüm dikkatleri üzerinde toplayan Beren Saat, basından arkadaşlara görünmemek için gün boyu kendini sete kapattı.

Beren Saat

Beren Saat

Atiye dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat, Meral Çetinkaya, Başak Köklükaya, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun olacak. Teşvikiye Caddesi'nde gerçekleşen sette büyük bir vincin üzerine konulan spot ışıkları yardımıyla çekimlerin yapılacağı beşinci kattaki dairede aydınlatma yapıldı. 

Beren Saat haberleri

Beren Saat haberleri

Atiye dizisinin sekiz bölüm çekileceği ve bu sezon yayınlanacağı konuşulan Atiye dizisinde Beren Saat, olağanüstü güçlere sahip bir ressamı canlandıracak.

Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor
Burak Kut ve eşi Cansen Kut'un kızı Aden Kut anlamlı bir bağışta bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Burak Kut ve eşi Cansen Kut'un kızı Aden Kut anlamlı bir bağışta bulundu

BİR YORUM YAPIN 0