Tuba Ünsal'dan ilginç maske paylaşımı!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, virüs maskesi hakkında paylaştığı video ile dikkatleri üzerine topladı.

Tuba Ünsal, etkinlik için gittiği Almanya dönüşünde uçağa binmeden önce gittiği bir eczaneden maske satın almak istediğini ancak stoklarında kalmadığını anlatan bir video paylaştı. Ardından bulduğu maskeyi yüzüne geçiren Ünsal, maskeli fotoğrafını paylaşarak üzerine İngilizce paylaşımda bulundu.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Ünsal, paylaştığı maskeli fotoğrafının üzerine "kontrol altında kardeşim" manasına gelen İngilizce bir not düştü.

GÜZELLİĞE TAKILMAM!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal'ın liseli yıllarında takıntılı olduğu konuşuluyordu. Ünsal'a sosyal medya üzerinden takipçileri soru yöneltti. İşte, Ünsal'ın "Güzellik takıntınız var mı?" sorusuna verdiği yanıt...

Tuba Ünsal haberleri

Tuba Ünsal haberleri

Ünsal, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, güzelliğe takılmadım. İlk projelerimde bile güzellik konularına takıntılı değildim. Sette makyaj bile tazeletmezdim. Hatta tam tersi son yıllarda bu konuda biraz daha görüntüme dikkat etmeye başladığımı söyleyebilirim" açıklamasıyla söylentileri asılsız çıkardı.

KADIN TARAFINDAN TACİZE UĞRUYORUM!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medyada hayranlarının sorularını yanıtladı. Ünsal, sanal zorbalığa maruz kaldığını açıkladı. İşte, Ünsal'ın 3 soruya verdiği şaşırtıcı yanıtlar...

Tuba Ünsal haberleri

Tuba Ünsal haberleri

Zorbalığa uğradığını anlatan Ünsal,"Doktor olduğunu iddia eden hasta ruhlu bir kadın tarafından hakarete ve tacize uğruyorum. İnsanların hayatını karartan bu şahsı şikayet edeceğim"şeklinde konuştu.

Tuba Ünsal haberleri

Tuba Ünsal haberleri

 “İnsan içindeki potansiyeli mecburiyetler sayesinde fark etmiyor mu?” sorusuna Ünsal, “Kesinlikle öyle. Ailem bana her imkanı sunabilseydi, konfor alanımdan çıkıp bu kadar başarılı olamazdım. Bizim hiçbir zaman çok paramız olmadı, her şey için hep çalışmak zorundaydım” sözleriyle samimi bir açıklamada bulundu.

Tuba Ünsal haberleri

Tuba Ünsal haberleri

Hayatta canını en çok sıkan şeyler ile alakalı,"Haksızlık, iftira ve yalan dolan beni delirtir. Bir süredir çok öfkeli olduğumu fark ettim. Kaynağını buldum. Çocukluktan taşıdığım o enerjiyi değiştirmek için uğraşıyorum" yanıtını verdi.

ÜNSAL'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NA SERT ELEŞTİRİ!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal,“Beni küçük küçük kızlar takip etsin” diyen Şeyma Subaşı’na sert bir göndermede bulundu. Sosyal medyada Ünsal'ın dikkat çeken bu yorumu beğeni üzerine beğeni aldı.

Tuba Ünsal Şeyma Subaşına sert yanıt verdi

Tuba Ünsal Şeyma Subaşına sert yanıt verdi

İŞTE TUBA ÜNSAL'IN VERDİĞİ SERT YANIT;

Tuba Ünsal Şeyma Subaşına sert yanıt verdi

Tuba Ünsal Şeyma Subaşına sert yanıt verdi

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, boşanma sürecinin ardından başlayan nafaka işlemleriyle alakalı çarpıcı açıklamalara yer verdi. Erkeklerden para almaya utandığını ifade eden Ünsal, çocukken dahi babasından para isteyemediğini, para aldığı taktirde karşılığında ya masaj ya da evi temizlediğini de sözlerine ilave etti.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Ünsal, "Boşanırken ne kendim ne de çocuklarım için hiç nafaka almadım. İki eşimden de tek talebim şuydu: ‘Sorumluluk sahibi baba olun, yeter’. Doğru yaptım demiyorum. Sanırım fazla gururlu bir hareketti....."

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

"Ben erkekten para almaya utanırım.Çocukken de babamdan para isteyemezdim. Ya da karşılığında masaj yapar, evi temizlerdim.Para kazanmaya 14 yaşımda başladım. 17’sinde babam iflas etti. Evi ben geçindirdim. Bir yıl evli kaldıktan sonra boşanan adamın ömür boyu kadına nafaka ödemesini asla doğru bulmuyorum” şeklinde cesur açıklamalarda bulundu.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, kolektif House'da gerçekleştirdiği bir söyleşide hayalini ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Tuba Ünsal, bu yapmak istediği projelerden ve isteklerinden bahsetti.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Hayatta şans hep hazır olana gülüyor diyen ünlü oyuncu Tuba Ünsal,"Bir yerde lokal olarak yaşamayı kısmen yaptım ama uzun süreli yapmayı çok istiyorum.Mesela çocuklarımla Tayland'a gidip 1 ay kalmak değil, orada yaşayıp oranın kültürünü tanımalarını isterim.Tayland'da çocuklar Fransızca eğitim alıyorlar.Çocuklarımın da Tayland'da Fransızca okumalarını isterdim" açıklamasında bulundu.

Tuba Ünsal haberleri

Tuba Ünsal haberleri

BİR YORUM YAPIN 12

ver yansın 4 yıl önce

gundemde kalma politikalari.

tepkili123 4 yıl önce

gendi neymiş ki? derler adama.

Toplam 1 beğeni

Kemal 4 yıl önce

Çok doğru demiş..

birisi 4 yıl önce

maalesef Aleyna Tilki leri model gorenlerimiz bike var!!!

Toplam 1 beğeni

Mehmet 4 yıl önce

Doğru model Yüce dinimiz İslam. Siz ya da sizin düşünceleriniz değil. Allah hepimizi hidayete erdirsin amin.

Toplam 11 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Allah razı olsun.

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun