Mustafa Üstündağ ateş püskürdü: 5 yaşındaki...

Usta oyuncu Mustafa Üstündağ sosyal medya hesabında kendisine gelen hakaret mesajlarına yanıt veren bir mesaj yayınladı.

Ekranların sevilen Çukur, Kurtlar Vadisi Pusu, Yılan Hikayesi ve Merhamet gibi fenomen dizilerin başrol karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ geçtiğimiz gün Küçükçekmece'de bir apartman boşluğunda küçük bir kıza cinsel istismarda bulunan kişiye tepkiler yağdıranlara karşı ateş püskürdü.  Ünlü oyuncu, "Bana DM'den yazan korkak lavuklar; önce cesur olun." diyerek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti: "Yaptığım paylaşımların altına yazın ne yazacaksanız. Evet ben sanatla uğraşan bir adamım ama öncelikle bir insan ve babayım. Bu sapıklara karşı tavrım nettir. Yok efendim neymiş ben sanatçıymışım. Bu tip sert paylaşımlar bana yakışıyor muymuş... Topluma örnek olmam lazımmış... Lan el kadar bebenin ırzına geçmişler neyine sanat yapayım, neye örnek olayım... Ben ve eşim; o ana babayı düşündükçe iki gün evladımıza sarılamadık acımızdan. Tekrar ediyorum, elime geçse o kansıza yapacaklarımı buraya yazmakla bitiremem." Mustafa Üstündağ, kendisini eleştirenlere verdiği bu yanıtla kısa süre içinde binlerce beğeni alırken, Gökhan Türkmen, Şükran Ovalı ve Derya Şensoy gibi ünlü isimler de Üstündağ'a desteklerini iletti.

İŞTE MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ'IN PAYLAŞIMI;

Mustafa Üstündağ

Mustafa Üstündağ

Zalim İstanbul, Söz ve Avlu dizileri için final kararı

İLİŞKİLİ HABER

Zalim İstanbul, Söz ve Avlu dizileri için final kararı
Çağla Şıkel: Asla gazlı içecek tüketmiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel: Asla gazlı içecek tüketmiyorum
Buse Varol imajını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol imajını değiştirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

HarunG 4 yıl önce

Olay budur iste bu kadar.

fatih 4 yıl önce

adamsın adam

Toplam 4 beğeni

anadolu 4 yıl önce

şeriata teslim olun. Suçlu hak ettiği cezayı alsin.

Toplam 10 beğeni

Niksarlı 1905 4 yıl önce

tıpkı filmlerdeki konuşma üslubunla yazmışsın ADAM helal olsun

Toplam 7 beğeni

Yusuf 4 yıl önce

Vicdanı olan herkesin isteyebileceģi tek ceza idam.bu sanatçı da vicdan sahibiymiş helal olsun.

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun