Kenan Doğulu klibinde eşi Beren Saat'i oynattı!

Şarkıcı Kenan Doğulu, klibinde sanat dünyasından ünlü isimlerle bir araya geldiği yeni şarkısı ‘Bizimdir’ ile tüm Türk halkına moral desteği veren isimler arasında eşi Beren Saat de var.

Şarkıcı Kenan Doğulu’nun, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren insanlara moral olması için yazdığı ‘Bizimdir’ parçasının klibi yayınlandı. Klipte pek çok ünlü isim yer aldı. Eşi Beren Saat de Kenan Doğulu' nün projesine destek verenler arasında yer aldı. Saat, eşi Doğulu'nun yayınladığı klipte oynayarak hayranlarına bir sürpriz yaptı.

Beren Saat Kenan Doğulu

Beren Saat Kenan Doğulu

Üç ay süren klibin çekimlerinde Uğur Yücel, Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola ve Belçim Bilgin gibi birçok isim, ayrı ayrı kamera karşısına geçti.

KENAN DOĞULU BEREN SAAT'LE İLGİLİ AÇIKLAMALARI;

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu eşi Beren Saat sonunda evliliğindeki sorunları bitirdi. Şimdilerde ilişkilerini sorunsuz yaşanmasından mutluluktan duyan çift, Saat'e olan aşkını haykırdı. Eşi Beren Saat'e 16 kez evlilik teklifinde bulunduğunu, 6 kez de yüzük aldığını açıkladı.

kenan doğulu haberleri

kenan doğulu haberleri

Karantina sürecinin birbirlerine iyi geldiği düşünülürken, ilişkileriyle alakalı Doğulu "Eşim gittikçe zenginleşen bir botanik bahçesi gibi. İçinde çeşit çeşit çiçekler açıyor. Ona her sabah yeniden aşık oluyorum. Aynı evde, ayrı odalarda birbirimize şiirler yazıyoruz."

14 GÜN KURALINA UYMADILAR!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; 14 gün içerisinde koronavirüs olan ülkelerden gelinmesi halinde, evden çıkılmaması gerektiği vurgulanmıştı. Geçen hafta Avrupa'ya tatile giden çiftin bu uyarıya uymadığı ve halkın içine karıştığı söyleniyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu 14 gün yasağına uymadı

Beren Saat ve Kenan Doğulu 14 gün yasağına uymadı

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ TAKİPÇİLERİ SEVİNDİRDİ!

Uzun bir kırgınlığın ve ayrılmanın eşiğinden dönen gözde çift, son zamanlarda oldukça mutlu. Dün eşi Beren Saat'in doğum gününü anlamlı bir paylaşımla kutlayan Kenan Doğulu, takipçilerini sevindirdi.

Kenan Doğulu Beren Saat

Kenan Doğulu Beren Saat

Doğum gününe özel, eşinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Doğulu,“Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün” sözleriyle paylaşımının altına samimi bir not düştü.

HABERLERİ GÜLEREK TAKİP EDİYORUZ!

Geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan yalnız başına çıkan Kenan Doğulu'yu dışarıda bekleyen magazinciler, ünlü şarkıcıya eşi Beren Saat ile yeniden aralarının bozulup bozulmadığını sordu.

Kenan Doğulu haberleri

Kenan Doğulu haberleri

Çiftin yeniden ayrı mekanlara takılmasından dolayı medya camiasında şüphe uyandıran sorulara ilişkin Doğulu,"Biz valla çıkan haberleri gülerek takip ediyoruz. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Olursa zaten haberiniz olur" şeklinde açıklama yaptı.

ÇİFTE REKLAM YÜZÜ TEKLİFİ GELDİ!

Bir süredir dargın ve boşanmanın eşiğinde olan gözde çift; Kenan Doğulu ve Beren Saat, arayı düzelttikten sonra reklam tekliflerine de sıcak bakmaya başladı. Bir kaynaktan alınan habere göre, ünlü çifte bir mücevher firmasından reklam yüzü olmaları için teklif geldi. 

Beren Saat ve Kenan Doğulu haberleri

Beren Saat ve Kenan Doğulu haberleri

Reklam teklifi için önerilen ücretin ise  5 milyon TL olduğu biliniyor.

ÜNLÜ ÇİFT LOS ANGELES'TAN DÖNDÜ!

Boşanma sürecinin ardından barışan ünlü çift Kenan Doğulu ve Beren Saat, barışma haberinin ardından Beykoz'da bulunan villalarında parti vermişti. Gözlerden uzak Los Angeles'a tatile giden çift, tatil dönüşü İstanbul'da kol kola görüntülendi.

 Beren Saat ve Kenan Doğulu

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Beren Saat'in, boşanma sürecinin stresini üzerinden atmış sakinleşmiş hali gözlerden kaçmadı.

Beren Saat Kenan Doğulu haberleri

Beren Saat Kenan Doğulu haberleri

Kenan Doğulu'nun mutluluğu ise etrafa saçtığı gülücükten anlaşıldı.

KENAN DOĞULU'DAN BEREN SAAT PAYLAŞIMI;

Kenan Doğulu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Beren Saat ile alakalı paylaşımda bulundu. Beren'in rol aldığı Atiye adlı dizinin çekimlerine özel olan bu paylaşım sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Kenan Doğulu paylaşımları

Kenan Doğulu paylaşımları

BARIŞMA PARTİSİ VERİLECEK! 

Kenan Doğulu ile Beren Saat çifti 2014 yılında dünyaevine girmişti. Yaklaşık 9 aydır yaşanan kırgınlık sonrası ayrı yaşayan çift, yakın zamanda Kenan Doğulu'nun çabaları sayesinde kurtuldu. Kenan Doğulu'nun Beren Saat ile buluşması sonrası Doğulu, saatler süren ikna edici konuşmasını yaptı. “Birbirimize kırgındık. Bizi tekrar bir araya getiren şey bitmeyen bir aşk” diye açıklayan Doğulu, barışmanın şerefine Beykoz'daki villalarında parti verecek.

Beren Saat Kenan Doğulu

Beren Saat Kenan Doğulu

NE OLMUŞTU?

Beren Saat

Beren Saat

9 aydır aralarında kırgınlık yaşayan ancak medyaya yansıtmayan ünlü çift Kenan Doğulu ve Beren Saat, sosyal medyanın her daim dilindeydi. Beren Saat, Kenan Doğulu için ‘Sen masumiyetini kaybettin, ben oyun arkadaşımı’ kişisel hesabından yayınlaması üzerine aralarındaki gerginlik devam etmişti. 

KENAN DOĞULU İLE BEREN SAAT ARAYI YUMUŞATTI!

Aylardır ayrı evlerde yaşadıkları ve boşanacakları konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, uzun bir aradan sonra sarmaş dolaş objektiflere takıldı.Ünlü çift, geçen hafta Acarkent’teki villalarının yanında bir kafede kahve içti. Mutlu oldukları ve şakalaştıkları görülen çiftin görüntüleri sosyal medyada olumlu tepkiler aldı.

İŞTE BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU'NUN SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜSÜ;

Beren Saat ile Kenan Doğulu

Beren Saat ile Kenan Doğulu

DİĞER HABERLERİ;

Şarkıcı Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulunun doğum günü partisi yakın dostları ve ailesi ile kutlandı. Doğum partisinde dikkatleri çeken isim ise Kenan Doğulu'nun son zamanlarda çalkantılı evlilik yaşadığı oyuncu eşi Beren Saat oldu.

Beren Saat haberleri

Beren Saat haberleri

Ünlü çiftin aylar sonra aynı karede oldukları bu fotoğraf, sosyal medyada oldukça beğeni ve yorum aldı.

Murat Yıldırım'dan iddialı yanıt: İyi niyetim kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan iddialı yanıt: İyi niyetim kazandı!
Yönetmen Ferzan Özpetek'in 'Beyaz Önlüklüler' çağrısı!

İLİŞKİLİ HABER

Yönetmen Ferzan Özpetek'in 'Beyaz Önlüklüler' çağrısı!
Oyuncu Deniz Baysal da modaya ayak uydurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Deniz Baysal da modaya ayak uydurdu!
Ebru Şallı'nun oğlu Pars'ın videosu ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nun oğlu Pars'ın videosu ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 2

Fadime 3 yıl önce

Millet canının derdinde bunlarınkiyle derdine bak gerçi hiç bir zaman bizden biri olmadılar ki..gereksizler sevimsizler..

Önemsiz 3 yıl önce

Ha büyük iş, topluma ne faydaları var zarardan başka!

Toplam 11 beğeni