Doğa Rutkay'dan şoke eden yanıt: Sokağa çıkıp herkesi öpeceğim!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, karantina günleri sona erdikten sonra dışarı çıkıp herkesi öpeceğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, karantina günlerindeyken sosyal medyayı aktif kullanıyor. Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan oyuncu samimi yanıtlarıyla ilgileri üzerine çekti.

SOKAĞA ÇIKIP HERKESİ ÖPECEĞİM

Doğa Rutkay

Doğa Rutkay

Karantina günlerinin son bulacağı zaman tiyatroya gideceğini söyleyen Rutkay,“Sokağa çıkıp, tanıyıp-tanımadığım herkesi öpeceğim. Yapar mıyım acaba?” açıklamasını sözlerine ilave etti.

EN BÜYÜK ÇILGINLIĞI NE? AÇIKLADI!

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Doğa Rutkay, doğumdan bu yana ekranlarda boy gösteremese de sosyal medyayı aktif kullanıyor. Rutkay, sosyal medya hesabında takipçilerine yaptığı en büyük çılgınlığın ne olduğunu açıkladı.

Doğa Rutkay haberleri

Doğa Rutkay haberleri

“En çılgın ne yaptınız bugüne kadar Doğa hanım? sorusuna,"Eski alışkanlıklardan vazgeçilmiyor… Madonna benim için hep takip edilesi, konserleri muhakkak izlenesi biri oldu! Saçımı gelişi güzel topladım,eyelinerım bir facia ,ruju daha ne kadar taşırabilirdim? İki ayak bir papuç ansızın bilet bulunca, sırt çantamızı kaptığımız gibi geldik Lizbon’a! Astık boynumuza giriş kartlarımızı! Girdik salona! “Like a Prayer” da da bir güzel ağlamışım da afedersin , tüm salonla beraber gençliğimin çılgın rüzgarlarına! Ohh tüm yorgunluğa değdi! İyi ki de yapmışız! İstanbula dönüş uçağımda yazdım şimdi bu satırları. “En çılgın ne yaptınız bugüne kadar Doğa hanım?” sorusunun en sıkı cevabı bundan böyle budur!" yanıtını verdi.

TEKNOLOJİDEN UZAK BİR ANNEYİM!

10 ay önce ikizlerini kucağına alan ve annelik üzerine anlamlı konuşmalar ve yorumlar yapan Doğa Rutkay, sosyal medyada paylaşımlarıyla ilgi çeken ünlü isimlerden biri oldu. Eşi Kerimcan Kamal ve ikizleriyle birlikte çekildiği mutlu kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Rutkay, ‘İlham Veren Anneler’ etkinliğinde konuştu.

Doğa Rutkay haberleri

Doğa Rutkay haberleri

İkiz çocuk annesi olan Doğa Rutkay, “İçten, samimi, şeffaf ama çok da kurallarına bağlı bir anneyim. Teknolojiden uzağız. Bildikleri tek şey, çok sevildikleri ve doğanın içinde oldukları” açıklamasında bulundu.

Nazan Öncel'den 'koronavirüse yakalandı' iddialarına yanıt geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Nazan Öncel'den 'koronavirüse yakalandı' iddialarına yanıt geldi!
Erkan Petekkaya'dan koronavirüs şarkısı!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'dan koronavirüs şarkısı!
Derya Tuna uyarıları hiçe saydı!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Tuna uyarıları hiçe saydı!

BİR YORUM YAPIN 1

Bjk56 3 yıl önce

Reklamın kadar sende iğrençsin