Engin Akyürek'ten kardeşine düğün sürprizi!

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, geçen günlerde evlenen kardeşine yaptığı sürpriz sosyal medyada yankı uyandırdı.

Başarılı oyunculuğu ile Türkiye ve Avrupa'da beğeni kazanan Engin Akyürek, kardeşi Eren Akyürek'in memleketleri Erzincan'da düzenlenen düğünündeki her detayla yakından ilgilendi. 12 Ekim'deki doğum gününde gerçekleşen düğünün tüm masraflarını karşıladı. Oyuncu düğün boyunca göbek attı ve ailesiyle eğlenceli bir akşam geçirdi.

Engin Akyürek

Engin Akyürek

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in geçtiğimiz yıl doğum gününde hayranlarından anlamlı bir hediye gelmişti. Güney Amerika'da çok beğenilen oyuncunun yeni yaşı için Brezilya, Şili, Arjantin ve Peru'dan çok sayıda kişi, Akyürek adına Saadet Öğretmen'in kurduğu Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'ne (UCİM) bağışta bulunmuştu.

engin akyürek

engin akyürek

Engin Akyürek, bu anlamlı hediyeden aylar sonra Latin hayranlarıyla İstanbul'da buluştu. Yakışıklı oyuncu, Güney Amerikalı hayranlarının dernek için yaptığı bağışa da katkı sağlayıp bir kez daha yardımsever yanını konuşturdu. Büyük kısmını Akyürek'in karşıladığı bağışın 100 bin lira civarında olduğu öğrenildi. Çocuk istismarına karşı elini taşın altına koyan ünlü oyuncu, İstanbul'daki buluşmada da kendisi adına UCİM'e bağış yapan Latin Amerikalı hayranlarına tek tek teşekkür etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Pelin Akil ikizlerin yüzünü ilk defa gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil ikizlerin yüzünü ilk defa gösterdi!
Mert Fırat'ın yolda önünü kestiler!

İLİŞKİLİ HABER

Mert Fırat'ın yolda önünü kestiler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0