Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya 10 ay hapis cezası!

Ünlülerin uyuşturucu davasında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren gibi ünlülerin de aralarında olduğu 13 sanık hakkında savcılık tarafından 10'ar ay hapis cezası verildi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesi, aralarında ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de bulunduğu 13 sanık için "uyuşturucu madde kullanma" suçu sebebiyle 10'ar ay hapis cezası verdi.

Gizem Karaca

Gizem Karaca

NE OLMUŞTU?

2013 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 34 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişlerdi. Ulusoy ve Karaca, 'yer temin etmek' ile suçlanmışlardı. Geçtiğimiz sene düzenlenen mahkemede, Karaca bu olaydan dolayı komik bir ifadeye yer vermişti. Olay sonrası evlenen ünlü oyuncu, bebek yapamamasında sebep olarak davayı göstermişti.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Modellik ve figüranlık yaptı.  2010 yılında Best Model seçildi. Aynı yıl Adını Feriha Koydum dizisiyle oyunculuğa başladı. Medcezir dizisiyle şöhreti yakaladı. Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız'ın başrolü olan Ulusoy, markanın aynı zamanda ilk Türk oyuncu yüzüdür.

GİZEM KARACA KİMDİR?

1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Okul hayatı Florida'da geçti. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili Edebiyatı'ndan mezun oldu. 2011 yılında Türkiye 2. güzeli seçildi. 2012 yılında Eve düşen Yıldırım dizisiyle oyunculuğa başladı.

Cenk Eren

Cenk Eren

CENK EREN KİMDİR?

Asıl adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 1966 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda 1 sene boyunca dansçı olarak görev aldı. Sahne adını yazar Murathan Mungan koydu. 1985 yılında “Ankara Radyosu Çok sesli Gençlik Korosu”nda koristlik yapmaya başladı. Bir süre sonra istifa edip solistliğe başladı. 

Engin Altan Düzyatan'ın bu halini görenler şaşırıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın bu halini görenler şaşırıyor!
Buse Varol'dan oğlu Burak ile paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan oğlu Burak ile paylaşım
Gamze Özçelik'ten kalpleri ısıtan Ramazan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten kalpleri ısıtan Ramazan paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 32

Sinan 4 yıl önce

Çoçuklarımıza kötü örnek olan kişilerin çok az bir ceza ile Kurtulmaları adeletsîzlik bunlar bir dizi film ceviriyorlar bizlerde seyredip alkışlıyoruz göklere çıkartıyoruz yazık yapmayalım bunun gibilerelin flim dizilerini seyretmeyelim ödül vermeyelim

zafergülten 4 yıl önce

Verilen ceza çok az,bu gibi kişiler gençlerin örnek aldığı kişilerdir,cezanın bu göz önüne alınarak verilmesi lazımdır,çünki olay tüm anababaları ilgilendiren bir kamu davası niteliğindedir.

Toplam 1 beğeni

SULTAN 4 yıl önce

ÇOKMU ÜNLÜLER her türlü pisligi işlesinlermi dahamı iyi olur dahamı meşhürlaşır ün kazanırlar insanlıktan çıksalar çok daha ünlümü olurlar

Akif 4 yıl önce

Bunlara sanatçı ve ünlü diyenler utansın... Bu ülkede demokrasi fazla...

Toplam 1 beğeni

Ali Hakyemez 4 yıl önce

Bu şarlatanların nedense Adalet hiç uygulanmıyor

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun