Diriliş Ertuğrul oyuncuları 'Ramazan Diriliştir' etkinliğine katıldı

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncuları, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği 'Ramazan Yeniden Diriliştir' etkinlikleri kapsamında Esenlerliler ile bir araya geldiler. Etkinliğe dizi oyuncularından, Ayberk Pekcan, Celal Al, Emre Üçtepe ve Melikşah Özen katıldı.

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 'Ramazan Yeniden Diriliştir' adıyla düzenlenen Ramazan etkinliklerine, Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü oyuncuları katıldı. Ayberk Pekcan, Celal Al, Emre Üçtepe ve Melikşah Özen'in katıldığı etkinliğe ilgi yoğun oldu. 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak'ın katıldığı, Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen "Ramazan Yeniden Diriliştir" temalı etkinlikte konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bu toprakların çocukları kendi kökünden, ruhundan, değerlerinden, anlayışlarından, medeniyetlerinden bir şeyi sahnede gördüğü zaman ona resim olarak bakmaz. Onu kendisi gibi, kendisi olduğu için sever ve sayar” açıklamasında bulundu.

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Esenler

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Esenler

"Artuk Bey" karakterini canlandıran Ayberk Pekcan ise, "Diriliş Ertuğrul, Türkiye'de bir ilk olduğu için bir aktör olarak bu işin ruhundan etkilenmemek mümkün değil. Tabii sürekli Artuk Bey'i yaşamak değil ama kimi anlarda onun etkisinde olduğumuz oluyor elbette. Öte yandan bizler çocukluğumuzda hep yabancı karakterlere özenirdik. Fakat şimdi görüyorum ki çocuklar kayı giysileriyle dolaşıyor, yerli ve milli kahramanlarımıza özeniyor" değerlendirmesinde bulundu.

"Osman" karakterine canlandıran Emre Üçtepe de, "Ben bir sporcu ve genç olarak öncelikle 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramınızı kutlamak isterim. Spor gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır. Sporu kötü alışkanlıkları bırakmak adına inanılmaz bir nimet olarak görüyorum" yorumuyla sporun önemine vurgu yaptı.

"Melik Alp" karakterini canlandıran Melikşah Özen, kendi tespitini paylaştı. Özen, "Dizi başlamadan Ertuğrul Gazi Türbesi'ne ziyarete gittiğimde sadece anma şenliklerinde insanların olduğu onun dışında çok tenha olduğunu öğrenmiştim. Fakat dizi başladıktan sonra gittiğimde gördüm ki hemen hemen Eyüp Sultan Türbesi gibi olmuş." yorumunda bulundu.

Esenler Belediyesi

Esenler Belediyesi

Katılımın yoğunluk kazandığı etkinlikte, Osman karakterini canlandıran Emre Üçtepe için Esenler Belediyesi tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması organize edildi. Belediye Başkanı Göksu’ya ise Diriliş Ertuğrul oyuncular tarafından bir kılıç hediye edildi.

Boşnak şarkıcı Zeyd Şoto ve Eşref Ziya Terzi konser verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Boşnak şarkıcı Zeyd Şoto ve Eşref Ziya Terzi konser verdi!
Bağcılar Belediyesi'nden 'Gönül Dostları İftar Programı'

İLİŞKİLİ HABER

Bağcılar Belediyesi'nden 'Gönül Dostları İftar Programı'

BİR YORUM YAPIN 0