Mesut Özil yoksulluk yıllarını işte böyle anlatmış

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Mesut Özil, Amine Gülşe ile 7 Haziran'da nikah masasına oturdu. Yılın düğünü tüm dünyada büyük ses getirdi. Ünlü futbolcunun yıllar önce verdiği bir röportajda ailesi ile beraber çektiği zorlukları anlatmıştı. Ayrıca Özil. bu anlamlı günde düğün yemeğini Kızılay aracılığı ile yoksul ailelere yapmıştı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medya hesabından Özil'e teşekkür mesajı yayınladı.

Düğününde yoksulları ve hasta çocukları ihmal etmeyen Mesut Özil büyük alkış topladı. Görkemli düğün yapmasına rağmen Özil'in böyle yardımlarda bulunmasının nedeni yıllar önce verdiği bir röportajı gündeme getirdi.

MESUT ÖZİL VE EN SONDAKİ ANNESİ

MESUT ÖZİL VE EN SONDAKİ ANNESİ

Özil, verdiği röportajdaki "Kitapta, anaokuluna bile gidemediğini anlatıyorsun. Annen ve babanın seni gönderecek parası olmadığı için. Ne kadar büyük bir yokluktan söz ediyoruz?" sorusuna işte bu cevabı vermişti:

"Çok büyük bir yokluktan! Annem bir okulda temizliğe gidiyordu. Hademelik yapıyordu yani. Üstelik günde iki vardiya. İlk vardiya, saat 7.00’den 16.00’ya kadar. Sonra 19.00’dan 22.00’ye bir vardiya daha. Yine de hiç yakındığını duymadım canım annemin! Bazen etrafta kimsenin olmadığını sandığı zamanlar, çalışmaktan kamburu çıkmış sırtını tutup gerinirdi. Resmen bizim için kendini feda etti. Hayattaki tek gayesi, ailesini geçindirebilmek ve çocuklarına iyi bir gelecek verebilmek oldu. N’apsam onun hakkını ödeyemem."

MESUT ÖZİL

MESUT ÖZİL

TEŞEKKÜR MESAJI!

Ünlü futbolcu Kızılay aracılığı ile 16 bin maddi durumu olmayan vatandaşa yemek yardımında bulunmasını Başkan Kerem Kınık sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınlayarak duyurmuştu. 

İŞTE O PAYLAŞIM;

KEREM KINIK PAYLAŞIMI

KEREM KINIK PAYLAŞIMI

Demet Akalın Fahriye Evcen'e benzetildi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Fahriye Evcen'e benzetildi!
Sinem Uslu ile oğlundan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Uslu ile oğlundan yeni poz!

BİR YORUM YAPIN 9

Memo Vater 4 yıl önce

ALLAH ragzi olsun. Zaman birlik beraberlik zamani

Almanci 4 yıl önce

Adamsin

Hamdi 4 yıl önce

Rabbim daha çok versin böyle güzel kalpli insanlarımızın sayısını arttirsin

Frk 4 yıl önce

Allah hayrını artırsın inşallah

Toplam 2 beğeni

Mert 4 yıl önce

Allah razı olsun

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun