Burcu Esmersoy'a eşinden büyük jest!

Ünlü oyuncu aynı zamanda sunucu Burcu Esmersoy'a eşi Berk Suyabatmaz romantik bir tatil planı yaptı.

Ünlü oyuncu Burcu Esmersoy bir süredir beraber olduğu nişanlısı iş adamı Berk Suyabatmaz ile 2018 New York Türk Başkonsolosluğu’nda dünyaevine girmişti. İş adamı Berk Suyabatmaz, eşi Burcu Esmersoy'u  2017'de aşklarının başladığı Bodrum'a götürdü. Suyabatmaz, Esmersoy'la iki yıl önceki gibi kiraladığı Cobra King adlı guletle Ege'ye açıldı. 

burcu esmersoy ve eşi

burcu esmersoy ve eşi

Mayıs 2018'de New York'ta nikah masasına oturan ünlü çift, iki yıl önce olduğu gibi kiraladıkları Cobra King adlı gulet tekneyle Ege'de mavi tura çıktı.

burcu esmersoy

burcu esmersoy

Eşiyle Bodrum tatilinde aşk tazeleyen Suyabatmaz, 5 kamaralı 34 metrelik guletin günlük kirası için de 3 bin 750 euro yani yaklaşık 25 bin lira ödedi.Ege açıklarında deniz keyfi yapan ünlü çift, daha sonra soluğu geceliği bin 120 euro (7 bin 400 lira) olan Yalıçiftlik'teki Kempiski Otel'de aldı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan yeni poz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0