Erkan Petekkaya'dan Endemol'e icra davası

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, 3 sezon rol aldığı Paramparça dizisinin yapım şirketi Endemol'e alacak davası açtı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça dizisini çeken eski yapım şirketi Endemel'e dava açtı. Dava dilekçesinde, “Erkan Petekkaya, oyunculuk ücreti ve dizinin yurt dışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik gelirini alamaması üzerine davalı aleyhine 6 ayrı icra takibi başlatmıştır. Davalı şirket, bu takiplere haksız ve hukuka aykırı olarak itiraz etmiştir. İtirazın iptali ile takibin devamını istiyoruz. Ayrıca davalı şirketin yüzde 20 icra inkar tazminatına hükmedilmesini talep ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

'İNSANLARA SEVGİ GÖSTERDİKÇE KAZIK YEDİM!'

paramparça dizisi

paramparça dizisi

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına konuk olmuştu. Petekkaya, program sırasında kariyeri ve rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ali Kaptan rolünü oynadığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi hakkında konuşan Petekkaya, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Ali Kaptan'ı canlandırırken yollarda küfür yemekten çok korktum. Ama hiç başıma gelmedi. İtiraf edeyim, bu rol yıllarca uykularımı kaçırdı. Bostancı'da oturduğum mahallede kimsenin sevmediği bir adam vardı. Ama ben ön yargılı değildim. O adamı neden sevdiğimi, adamın neden sevilmediğini düşünüp 'Ali Kaptan' karakterini o şekilde ortaya çıkardım.' açıklamasında bulunmuştu.

erkan petekkaya

erkan petekkaya

Yeşilçam filmlerinin çekildiği o eski dönemlerde teknik açıdan yer almak istemeyeceğini söyleyen Petekkaya, 'Teknik olarak sinemanın eski döneminde olmak istemezdim ama ortamı yaşamak isterdim. Bize, size (Hülya Koçyiğit) gösterilen saygı gösterilmiyor. Mesela ben sizi gördüğümde ne yapacağımı şaşırdım.' ifadelerini kullanmıştı. 

Petekkaya sözlerini, 'İnsanlara sevgi gösterdikçe kazık yedim. Tanıştığım her insana 10 puan veriyorum. Sonrasında canım yansa da pişman olmuyorum.' şeklinde sürdürmüştü.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

2. Sayfa'nın yerine gelen Hakan Ural'ın yeni programı ne zaman başlıyor? İşte yanıtı...

İLİŞKİLİ HABER

2. Sayfa'nın yerine gelen Hakan Ural'ın yeni programı ne zaman başlıyor? İşte yanıtı...

BİR YORUM YAPIN 0