Mesut Özil'den kafaları karıştıran paylaşım! Korku içindeyim...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, annesinin verdiği nasihatı evinin duvarına asmıştı. Özil dün paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı yorum kafaları karıştırdı.

Arsenal'li yıldız futbolcu Mesut Özil, “Allah acı içinde bile gülümsememin sebebidir; karışıklıkta anlıyorum; ihanete güveniyorum; ve korku içinde savaşmaya devam ediyorum" dedi. Paylaşımdaki açıklama kafaları karıştırdı.

ANNESİNİN NASİHATINI DUVARA ASTI!

Saha dışında yaptıklarıyla da sık sık gündeme dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil,  annesinin kendisine yazdığı mektubu duvarına astı. Yıldız isim, yaşamını annesinin nasihatleri doğrultusunda şekillendiriyor.  Mesut'un menajeri Erkan Söğüt “Mesut, unutma hayatta hepimiz gibi bu dünyada misafirsiniz. Allah size bir yetenek verdi ama bunu sadece kendinize bakmanız için vermedi. Servetini muhtaç insanlarla paylaşmazsan, benim oğlum değilsin." Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt, verdiği röportajda futbolcunun hayırsever ve ailesine bağlı biri olduğunu ifade etti.

Söğüt, "Mesut, 2018 Dünya Kupası oynanırken bana büyük hayır işleri yapmak istediğini söyledi. '1000 çocuğun hayatını değiştirelim' dedi. 'Ben bu size pahalıya mal olacak' dedim. 'Paramı şimdi paylaşmazsam ne zaman paylaşacağım' şeklinde yanıt verdi. Sonra bana, 'Erkut, ben çok kazanıyorum ve hepsini kendime harcayamam. Bu yüzden daha fazla yardım yapabilirim' dedi." şeklinde konuştu.

Mesut'un 1000 kişiyi ameliyat ettirdiğini belirten Söğüt, "Mesut düğün günü 16 mülteci kampına yardım etti. Toplamda 100 bin kişiye yemek dağıttı." ifadelerini kullandı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 53

Abdullah Âdemoğlu 4 yıl önce

Sadaka ve zekatın gizlisi makbuldür. Ayrıca yapılan ibadetin reklamı yapılmaz...

Abdullah Âdemoğlu 4 yıl önce

İslâmiyet sadece zekat vermek, sadaka dağıtmak değildir

Abdullah Âdemoğlu 4 yıl önce

Meşhur bir insanın müslüman olmasıyla veya İslâmiyet lehinde bir söz söylemesiyle İslâmiyetin kıymeti artmaz. İslâmiyet hadd-i zatında kıymetli ve yücedir. Bir futbolcu yüzlerce gayr-ı meşrû fiilinin yanında, meşru ve makbul bir iş yaptı diye günahsız ve kusursuz sayılmaz. Ayrıca gayr-ı meşru yollarla kazanılmış, içine haram karıştırılmış bir servet, az bir kısmı fakirlere dağıtılmakla helale dönüşmez.

Fakir 4 yıl önce

Hayrı översen artmasına vesile olursun, kıyasıya eleştirirsen azalışına sebep olursun. Müslüman birbirinin ayıbını ortaya dökme meraklısı olmaz. Müslüman önce kendisine bakar. Müslüman kendisini sütten çıkmış ak kaşık zannetmez.

Misafir 4 yıl önce

Helal olsun daha cok yapmali hayal paralar kaxaniyorlar Turkiye de oynayan turklerde biraz yardima muhtac insanlari da unutmasinlar olmayan yardim etmek isteyene de Allah daha cok version.

Toplam 6 beğeni

Ali Kargı 4 yıl önce

Işte müslümanın ahlakını yansıtan kardeşimiz. Rabbim her bir zengin müslümani cömert ve kerim eylesin. Cimrilikten muhafaza etsin

Toplam 20 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun