Kate Middleton’ın botoks yaptırdığı iddiasına saraydan yalanlama

İngiliz Kraliyet ailesinin gelini Kate Middleton’ın botoks yaptırdığı iddiasına açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin en tanınmış plastik cerrahlarından Dr. Munir Somji, Kate Middleton’ın botoks yaptırdığını iddia etmişti. Kensington Sarayı’ndan çıkan bu haberlere yalanlama geldi. Her zaman zarifliği ve şıklığıyla gündeme gelen Kate Middleton “öncesi-sonrası” fotoğrafları İngiliz medyasında tartışılıyor.

 Cambridge Düşesi

Cambridge Düşesi

İngiltere’nin önde gelen plastik cerrahlarından Dr. Munir Somji, Instagram hesabından Düşes’in bu fotoğraflarını paylaşarak, “Kate’imiz bebek botoksu seviyor” notunu düştü. “Öncesi” fotoğrafında yüzündeki çizgilerin belirgin bir şekilde göze çarptığı Middleton’ın “sonrası” fotoğrafındaysa yüzünün pürüzsüzlüğü dikkat çekiyor. 

kate

kate

Kensington Sarayı sözcüsü, New York Post gazetesine yaptığı açıklamada, doktorun iddiasının “doğru olmadığını” söyleyerek, “Ayrıca kraliyet ailesi ticari faaliyetlere asla destek vermez” dedi. Açıklama, Middleton’ın botoksunu kendisinin yaptığını ima eden doktoru yalanmaya yönelikti.

Kate Middleton

Kate Middleton

Klinik yetkilisine, Middleton’ın, Kensington Sarayı’na arabayla 10 dakika mesafede bulunan kliniğin hastası olup olmadığı sorulunca, yetkili, “Düşes’in kliniğin hastası olup olmadığını açıklamayınız” dedi. Doktorun kullandığı, “Kate’imiz” ifadesinin, Middleton’ın kliniğin hastası olduğunu ima etmeyi amaçlamadığın ve “İngiltere’nin Kate’i” demek istediğini belirtti.

Tamer Karadağlı'dan şaşırtan itiraf: Çocuklar Duymasın'da oynamam

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'dan şaşırtan itiraf: Çocuklar Duymasın'da oynamam
Aslı Tandoğan: Bodrum çok pahalı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan: Bodrum çok pahalı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0