Sezen Aksu'dan ilginç açıklama: Bizim evde Sezen dinlemek yasak!

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, “Bizim evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır" sözleriyle gündeme oturan bir açıklama yaptı.

Youtube kanalında ve çeşitli dijital müzik platformlarında yayınlanacak Demo 2 albümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak güçlü yorumcu Sezen Aksu,ilginç bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

Sezen Aksu haberleri

Sezen Aksu haberleri

BİZİM EVDE SEZEN DİNLEMEK YASAKTIR!

Aksu, “Bizim evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır. Tahmin edeceğiniz üzere, doğduğum günden beri o kadınla beraber olup, sesine maruz kaldığımdan, evde uyulması zorunlu bir kuraldır bu... Beni en çok şaşırtan şey kendime Yetinmeyi bilir misin? sorusunun yöneltilmesi oldu. ‘Acaba bilemedim mi?’ diye didikledim kendimi”şeklinde samimi bir açıklamada bulunurken Demo 2 albümü ile alakalı,"Minik Serçe" lakaplı sanatçı, başka yorumcular tarafından seslendirilmiş eserlerinin ilk anda kaydedildiği hallerinden oluşan projesi için, “Başkalarına göstermek istemediğimiz kayıtların, daha sonra dinlendiğinde farklı bir lezzeti olduğunu hep duyardım. Bu parçaları zaman içinde paylaşma isteği buradan doğdu. Pek de iyi oldu” dedi.

Sezen Aksu bizim evde Sezen dinlemek yasak

Sezen Aksu bizim evde Sezen dinlemek yasak

MİNİK SERÇEDEN MÜZİKAL ALARMI!

Son zamanlarda Sezen Aksu'nun Sen Ağlama, Vazgeçtim, Geri Dön, Ben Sende Tutuklu Kaldım gibi unutulmayan şarkılarının bir aşk müzikalinde yer alacağı konuşuluyor. Müzikalseverlerin merak içerisinde beklediği bu müzikal,  Most Production’ı harekete geçirdi.

Sezen Aksu Müzikali

Sezen Aksu Müzikali

Most Production’ın sahibi Mustafa Oğuz proje ile alakalı, “Müzikalimiz Ege’de geçen bir aşk hikayesini anlatacak. Sezen Aksu ile birlikte ilerliyoruz. Her tekst sonrası kendisini bilgilendiriyoruz. Daha senaryonun tamamlanması, şarkı ve oyuncu seçimi var. Yeni sezona yetiştirmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Şarkıcı Sibel Can'dan muhteşem ev pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Sibel Can'dan muhteşem ev pozu!

BİR YORUM YAPIN 0