Serkan Kaya'dan Turkcell Yıldızlı Geceler'de 'arabesk' şov

Arabesk müziğin sevilen seslerinden Serkan Kaya, Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Yıldızlı Geceler' konseri kapsamında sahneye çıktı. Kaya'yı dinlemeye 5 bin kişi geldi.

Ünlü şarkıcı Serkan Kaya, Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi kapsamında sahneye çıktı. Kendisini dinlemeye gelen 5 bin kişiye unutulmaz anlar yaşatan Kaya, dinleyicisiyle birlikte hep bir ağızdan; Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, Barış Manço ve Kayahan gibi isimlerin şarkılarını söyledi. Kaya, minik bir sürpriz yaparak, 'Dağların Dumanı' adlı şarkısını oğulları Çağan ve Destan Kaya ile birlikte söyledi.

Konser öncesi basının sorularını da yanıtlayan Kaya, yeni albüm projesi, dijital platformlar ve arabesk müzik üzerine açıklamalarda bulundu. Kaya, arabesk müzik ile ilgili olarak:

serkan kaya

serkan kaya

"Arabeski abilerimiz başlattı. Bir dönem duraklama dönemi oldu. Biz de arabesk geceleri diye bir gece başlattık o yaygınlaşmaya başladı. O gün bugündür devam ediyor. Bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana." açıklamasında bulundu.

serkan kaya turkcell yıldızlı geceler

serkan kaya turkcell yıldızlı geceler

Dijital platformlarla ilgili olarak konuşan Kaya, "Hayat böyle tabii ki değişecek, yerinde saymayacaktı. 20 yıl sonra ne olacak bilemeyiz ama benim tarzımdaki bir solistin albüm yapması gerekiyor." derken, 5 . albümünden de bahsetti. Kaya, "Biz albüm üzerine müzik hayatımızı devam ettirmek durumundayız. Bir aksilik olmazsa bu sene Kasım ayı gibi 5. albümü çıkartmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın'dan eşiyle mutluluk pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın'dan eşiyle mutluluk pozu!
Yılmaz Vural'dan oğluna Alaçatı'da eski usul sünnet düğünü

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Vural'dan oğluna Alaçatı'da eski usul sünnet düğünü

BİR YORUM YAPIN 0