Demet Akalın Başkan Erdoğan'la telefon konuşmasının arka planını anlattı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul- İzmir otoyolunu kullanmış, beğenisini Instagram hesabından dile getirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akalın'ı arayarak teşekkürlerini iletmişti. Akalın, katıldığı bir programda Başkan Erdoğan'la konuşmasının arka planını açıkladı.

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda İstanbul-İzmir otoyolunu övmüş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür telefonu almıştı. Akalın, o olaya şu sözlerle açıklık getirdi:

"Telefondan sana saydıran kişi dışarıda seni gördüğünde sarılıp fotoğrafını çektiriyor. Bu sefer buraya (telefona) gerçekten çok takılmamak lazım diyorsun. Ben telefonumu şarjda bırakıp alışverişe gittim. Eve bir geldim Okan, 'Cumhurbaşkanı seni arıyor.' dedi. Allah dedim. Cumhurbaşkanı bana ne dedi biliyor musunuz? 'İnanamıyorum alışverişi siz mi yapıyorsunuz?' dedi. Ben de 'Evet' dedim. 'Telefonunuzu bırakmışsınız' dedi. Cumhurbaşkanı bile telefonumu evde bırakmama şaşırdı yani. Yol için tebrik telefonu açmıştı. Bizde Çeşme'deyiz ve ben her zaman evin alışverişini kendim yapıyorum. Sizler de çocuklarınıza bunu öğretin."

DEMET AKALIN

DEMET AKALIN

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz ay yaptığı  İstanbul - İzmir otoyol paylaşımı ardından kendisine yapılan eleştirilere son noktayı koymuştu. Akalın, "İzmir’e vardım demedim Çınarcık konserimden çıktım, dünya yol geldim dedim. Neden anlama zorluğu çekiliyor. 4 kişi aynı arabada bu fiyat! Uçakla gidilseydi 4 kişi ne ödenirdi? Bu denklem bitmez" sözleri ile eleştirilere tepkisini vermişti. 

DEMET AKALIN

DEMET AKALIN

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul - İzmir otoyolu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Akalın, paylaşımında yolu 2 saatte kolayca geçtiklerini belirterek otoyola övgü dolu sözler sundu. CHP'li Mahmut Tanal, Twitter hesabından bu duruma tepki gösterdi. Tanal, Demet Akalın'ın yasal hız sınırını aştığını iddia etti ve şarkıcı hakkında soruşturma açılmasını belirterek savcıları göreve çağırdı. 

cumhurbaşkanı erdoğan demet akalın

cumhurbaşkanı erdoğan demet akalın

CHP'li Tanal, ayrıca Demet Akalın'ı paylaşımından dolayı arayan ve Akalın'a teşekkür mesajlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da özür dilemesi gerektiğini söyledi.

mahmut tanal demet akalın

mahmut tanal demet akalın

MAHMUT TANAL İLERİ GİTTİ

Tweetlerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suçlayıcı ve mesnetsiz ifadelere yer veren Tanal:

'İstanbul/İzmir arasındaki mesafe, trafik kurallarındaki hız sınırı ihlal edilmeden 2 saate bitirilemez.

1-Bu iddiada bulunan Demet Akalın hakkında kanunu İhlal ettiği için derhal soruşturma açılmalı.

2-Cumhurbaşkanı suç ve suçluyu övdüğü için özür dilemeli.'

ifadelerini kullanırken, daha da ileri giderek, 'Trafik kurallarını ihlal eden, kanunu dinlemeyen Demet Akalın için Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum. Trafik kurallarını ihlal eden, kanunu dinlemeyen birisine, Cumhurbaşkanı da nasıl oluyor telefonla arayıp teşekkür eder? Cumhurbaşkanı hakkında da suç ve suçluyu övmekten soruşturma açılması gerekiyor." açıklamasında bulundu.

'RÜYAMDA CUMHURBAŞKANIMIZI GÖRDÜM'

Öte yandan Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aramasını, "3 gün üst üste rüyamda gördüm Cumhurbaşkanımızı. Hafif bir şok oldum arayınca. Allah ona uzun ömürler versin." sözleriyle açıklamıştı.

İŞTE DEMET AKALIN'IN O PAYLAŞIMI;

demet akalın instagram

demet akalın instagram

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Erdoğan, geri dönecek Suriyeli sayısını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Erdoğan, geri dönecek Suriyeli sayısını açıkladı

BİR YORUM YAPIN 86

Nazlı 4 yıl önce

Eskiden hiç sevmezdim ama şimdi sen Reisi seviyorsunya cansın

Toplam 2 beğeni

ottomans 4 yıl önce

Benim guzel yurekli vvatansever sanatci ablamizdir demet akalin seni yureginden kocaman opuyorum

Toplam 6 beğeni

Bey 4 yıl önce

Otoyol limitsiz olsun

Toplam 2 beğeni

Bahri 4 yıl önce

Karşı gelenler eski yoldan gitsin. Hatta karşı gelenlerin plakalarını alın gazetede yayınlayın. Bu yola girenleri insta ya yükleyin Bakalım karşı gelenlerden kaç kişi geçmiş.

Toplam 9 beğeni

FM.. 4 yıl önce

Bunların genel başkan yardımcılarının birisi zamanında AK Parti dünyanın en güzel işini yapsada biz karşıyız (düşmanlık yaparız) demişti. Türkiye nin sırtındaki en büyük kambur chp dir ve bu hiç bir zaman değişmeyecek

Toplam 16 beğeni

Canavar 4 yıl önce

Bir insan aşağılık olmazsa yapılan iyiliğe karşı minnet ve hicap hissi oluşur. En azından teşekkür etmeli insan yapılan iyiliğe. Onlar İNSAN olmadığı için iyilikten anlamıyor, teşekkür etmeyi bilmiyorlar.

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun