Ünlü şarkıcı Yaşar İpek'e 3 gün hapis cezası

Şarkıcı Seren Serengil ile boşanma aşamasında olan Yaşar İpek, kendisine verilen Seren Serengil hakkında konuşmama cezasına uymadığı gerekçesiyle 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Seren Serengil ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Yaşar İpek, hapis cezasına çarptırıldı. İpek, boşanma aşamasındaki eşi ile ilgili konuşmama cezasına çarptırılmış ancak buna uymamıştı. Mahkeme, İpek'e bu sebepten dolayı 3 gün hapis cezası verdi. İpek'in 21 gün içerisinde itiraz etme bulunuyor.

BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybeden ünlü şarkıcı Seren Serengil, konuyla ilgili ilk kez açıklamada bulundu. Boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunan Srengil, adliye önünde basına açıklamalarda bulundu. Serengil, bir daha anne olamama ihtimali olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Göndermeyin dememe rağmen geldi. O gün zaten yüzüme de vurdu, itekledi de, her şeyi yaptı. O darp sizin düşündüğünüz gibi sert bir darp değildi. Havlularla yüzüme vurdu, itekledi, duvara çarptım. Çok büyük küfürler etti. Annemi aradı tehdit etti. Beni tehdit etti. Yani bu da bir şiddettir. Kötü bir laf da şiddettir. Hamileyim, riskli bir hamileliğim var ve tansiyon hastasıyım. Benim tansiyonumun çıkacağını ve böyle bir durumda çocuğumu kaybedeceğimi bile bile yaptı. O yüzden şikayet ettim. Ben bir daha anne de olamayabilirim.”

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz Mayıs ayında Yaşar İpek ile dünyaevine giren sunucu Seren Serengil evlendiği günden beri tüp bebek tedavisi görüyordu. 48 yaşında olan Serengil çabaları sonucunda hamile olduğunu öğrendi. Ancak sonrasında Yaşar İpek ile aralarının bozuk olduğunu söyleyip 10 gündür eve gelmiyor diyen Serengil, tüm fotoğrafları sildi. İkili birbirlerini takipten çıkartmıştı. Sonrasında gelen şiddet görüyor haberlerine dayanamayan Seren Serengil sosyal medya hesabından çok üzülerek bir açıklama yapmıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan ve riskli bir hamilelik geçiren Seren Serengil, eşi Yaşar İpek'e boşanma davası açtığını duyurmuştu. Serengil’in dün gece hastaneye kaldırıldı. Ünlü isimden kötü haber geldi. Bebeğini kaybetti. 

Seren Serengil, Yaşar İpek’le büyük bir aşkla evlenmiş ve tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı. Daha önce 9 aylık bebeğini karnında kaybeden Serengil, bebeğin kesesinin oluştuğunu, 3 Eylül’de de kalp atışını duymayı umduklarını söylemişti.

İŞTE SERENGİL'İN AÇIKLAMASI;

serengilin açıklaması

serengilin açıklaması

DOĞACAK ÇOCUĞUNA YATIRIM YAPIYOR!

Boşanma öncesi bir lens markasının kapak yüzü olan Seren Serengil, anlaşma gereği 300 bin TL aldı.Hamilelik nedeniyle hassas bir dönem geçirerek sosyal medya dahil bir çok şeyden uzak kalan Seren Serengil yeni sezonda ekranlarda olacağının da müjdesini verdi. Alınan bilgilere göre doğacak çocuğa milyonlarca teklif yağıyor.

NE OLMUŞTU?

seren serengl

seren serengl

Serengil bugün ise sosyal medya hesabında "Her gün iğneler oluyorum , her gün ağlayarak üzülerek şu çoçuğun bende tutunmaya devam etmesi için dualar ediyorum içimde fırtınalar kopuyor ama susuyorum sırf su dünyaya getirmeye çalıştığım varlık için sadece bağ hakkı olduğu için.. Ama ailemi bugünümde yıkmaya ​çalışanları , bana yapılan zulümlüleri ve buna izin verenleri ben asla affetmiyorum insallah Allah affeder " notlu bir paylaşım yaptı.

serengil

serengil

STRESTEN UZAK DURMASI GEREKİYOR

Anne olmayı çok isteyen ve bu konuda fedakarlık yapmaktan kaçınmayan Serengil'in doktorunun tavsiyesi üzerine bir buçuk ay tekerlekli sandalyeyle yaşayacağı öğrenilmişti. Zorlu bir dönemden geçen sunucuya yüksek sesli konuşmak dahil her türlü stres yaratacak şeyler yasaklanmıştı.

seren serengil ve yaşar ipek

seren serengil ve yaşar ipek

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ece Erken ve oğlu Eymen uçakta!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken ve oğlu Eymen uçakta!
Yeşilçam emektarı Abdi Algül hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam emektarı Abdi Algül hayatını kaybetti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 32

yy888 4 yıl önce

tüh nafaka yalan oldu. birilerine nispet yapacam diye yırttın kendini çocum oluyor diye sosyal medyada ne oldu şimdi

Toplam 2 beğeni

ahmedi 4 yıl önce

vah vah vah

Selma 4 yıl önce

Benim anlamadığim evlenmeden anlaşıyorlar evlenince anlaşmamazlık başlıyor. Nekadar Anne olmal istediğini hep söylerdi yaşı bayağ var ama inşaALLAH Anne olur

Toplam 1 beğeni

kedi 4 yıl önce

Türkçe okunduğu gibi yazılır konuşulduğu gibi değil...

Toplam 1 Beğeni

Devres 4 yıl önce

Bunlarin isi sapiklik söyterilik dikat cekme gündemde bu tüplerin ne millete faydasi var ne Devlete faydasi var isleri sapiklik.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Aynen...

Toplam 1 Beğeni

ecdad 4 yıl önce

bir anne olmaknasip olmadi.... seren i sevin sevmeyin ... olay bir kadinin bir kac defa cocugunu kaybetme acisi.... herseyde hayr vardir derler... bakarsin cennete dolusan cocuklarin yüzü suyu hürmetine iyiligi ahirette iyiligi dokunur. gecmis olsun

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun