İki yıl önce vefat eden Vatan Şaşmaz'a Çocuklar Duymasın ekibinden büyük vefasızlık

Tam 2 yıl önce vefat eden oyuncu, sunucu ve manken Vatan Şaşmaz'a arkadaşlarından büyük vefasızlık geldi. Pınar Altuğ haricinde, Çocuklar Duymasın dizisindeki rol arkadaşlarından kimse, Şaşmaz ile ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Sevenleri ise Şaşmaz'ın ölmeden önce paylaştığı son fotoğrafına yorumlar yağdırdı.

Eski manken Filiz Aker tarafından 2 yıl önce Beşiktaş'ta bulunan bir otelde vurularak öldürülen oyuncu, sunucu ve manken Vatan Şaşmaz, ölümünün sene-i devriyesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Şaşmaz'ın, vefat etmeden önce Instagram hesabından yaptığı son paylaşımına yorumlar yağdı.

vatan şaşmaz instagram

vatan şaşmaz instagram

OYUNCU ARKADAŞLARINDAN VEFASIZLIK

Öte yandan Şaşmaz'a şöhreti getiren ve uzun yıllar rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisi ekibinden Pınar Altuğ haricinde ana oyunculardan kimse paylaşımda bulunmadı. Bu durum, vefasızlık olarak yorumlandı.

çocuklar duymasın

çocuklar duymasın

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

İbrahim Tatlıses'i duygulandıran ziyaret! Gözyaşlarını tutamadı...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'i duygulandıran ziyaret! Gözyaşlarını tutamadı...
Bensu Soral'ın stili dikkatleri üzerine topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral'ın stili dikkatleri üzerine topladı!

BİR YORUM YAPIN 2

Anatolia 4 yıl önce

Yazık bunlara, üzülüyorum gerçekten. Hayatları sahte,yalan dolan arkadaşlık üzerine kurulu, yazık ki hiçbir zaman bizim kadar mutlu olamayacaklar. Ama paraları olacak:)

Toplam 3 beğeni

Ali 4 yıl önce

O piyasa öyle... Yadigar ejder sokakta donarak öldü... Lafa gelince hacca gitmeyin yardım edin derler. Ama kendileri bı kuruş vermez. Tatilinden zevkinden bı kuruş kesmezler. Ancak Müslümanlara atıp tutarlar

Toplam 9 beğeni