Gamze Özçelik'ten "Umut evleri" projesi! Yine yüreklere dokundu...

Umuda Koşanlar Derneğinin kurucu başkanı olan Zeynep Gamze Özçelik, Kızılay ile yaptığı iş birliğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tesettürlü Gamze Özçelik bu kez ev yapmaya karar verdiğini açıkladı.

Umuda Koşanlar Derneği ile beraber yaptığı yardımlarla gündeme gelen eski oyuncu Gamze Özçelik,bir kez daha binlerce mazlumun kalbine dokundu. Derneği’nin Kızılay ile yaptığı iş birliğini İnstagram hesabından “ O zaman iyilik yolunda yeni iş birliklerimiz Kızılay’la da hayırlı olsun” notuyla paylaşan Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularının ardından bu kez ev yapmaya karar verdi.

gamze özçelik

gamze özçelik

62 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Afrika'da Umut Evleriprojesini başlattı. Gamze Özçelik, böylelikle bölge halkının daha sağlıklı yaşanmasına katkı sağlayacak.

BEKİR DEVELİ'NİN DAVETİNE GAMZE ÖZÇELİK'TEN MUHTEŞEM CEVAP!

Hem yazar hem de sunucu olan Bekir Develi sosyal medya hesabından Gamze Özçelik'e "Merhaba Gamze Hanım.. Sizi ısrarla peynir gemisi programıma davet ediyorum... Bu sefer ekipçe geldik..." dedi. Gamze Özçelik ise "Herkese merhaba. Öncelikle nazikçe yaptığınız davet için, hepinize çok teşekkür ederim. Beni iyi anlayacağınızı biliyorum. İnanın şu anda yürüdüğüm yolda ihlasla yürümekten, sonunda Allah’ın rızasını ummaktan daha büyük bir duam yoktur. İşimi gördükten sonra kenara çekilip, geri planda ailemle, ekibimle kalmayı istiyor kalbim. Baya mesai harcadığımızı bilmenizi isterim. Gerçekten dinlenmeyi ve iç sesi dinleyebilmeyi gerektiriyor. Belki Rabbim, hal ile tebliği nasip eder, belki de bir gün konuşmayı, anlatmayı.. Şuan için bunu hissedemiyorum ve sizin değerli zamanınızı da almak istemiyorum inanın. Bu da bir haktır. Nasibimde ne varsa, ‘O’ en güzelini verecektir biliyorum. Niyet hayır, akibet hayır demişler. Tekrar size ve Bekir beye nezaketi için çok teşekkür ediyorum. En güzele emanet olun. Esselamu Aleykum ." diye yanıt verdi.

HALEP'TE!

Halep topraklarına giden Gamze Özçelik, o bölgede yaşayan insanların yaşadıkları durumu ve  trajediye karşı sessiz kalmayacak sosyal medyada gözler önüne serdi. Özçelik Halep’te çekilmiş fotoğraflarını şu not ile paylaştı:

"Şu gördüklerimiz bile bu dünyanın fani olduğunu bize hissettiremeseydi ne yapardık acaba? Ya duymaz olsaydı kalbimiz? Ya sahip olduğumuz şanın, şöhretin, malın, mülkün sahibi sansaydık kendimizi? Buralar zamanında zenginlerin yaşadığı bölgelermiş biliyor musunuz? Şimdi ise tam bir hayalet şehir. İyi ki ahiret var diyorsun burada. İyi ki.. Kim alırdı mazlumun öcünü? Kim zalime cezasını verirdi ahiret olmasa? İyi ki varsın Allah’ım. Kaymaktan, caymaktan sana sığınırız. Hamd sanadır."

GAMZE ÖZÇELİK HALEP

GAMZE ÖZÇELİK HALEP

Gamze öezçlik haberleri

Gamze öezçlik haberleri

YENİDEN AFRİKA'DA!

Gittiği yerden sık sık paylaşım yapan Özçelik, bu kez nerede kaldığını gösterdi. Orada yaşayanlar gibi çadırda kaldığını söyleyen Özçelik'in paylaşımına binlerce iyi yorumlar geldi.

gamze özçelik

gamze özçelik

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayran bıraktıran hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayran bıraktıran hareket!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 56

misafir 4 yıl önce

Allah yolunu açık etsin .O'nu gıpta ile izliyorum.

Esma 4 yıl önce

Benide yanına alsan gamze hanım imkanım yok ama çok istiyorum kendi ellerim ile o mazlum insanlara yardım etmeyi senin yaptıkların yıllardır benimde hayalim

Toplam 1 beğeni

VATANSEVER 4 yıl önce

Hidayete ermek Rab be kul olmak her insana nasip olmaz hem de böylesine kirlenmiş bir ortamın içinden çıkıp böyle güzel işler yapmak her kula nasip olmaz Allah cc yar ve yardımcın olsun Rabbimin sevdiği Rabbimizi seven kullar yoldaşın olsun Allah cc rızası seninle ve tüm Müslüman kardeşlerimizle olsun inşallah.

Toplam 9 beğeni

Karadenizli Baba 4 yıl önce

Rabbim ogluma insallah senin gibi iyi cici bir gelin nasip eder. Rabbim sen ve senin gibilerin yolunu acik etsin. Selamlar

Toplam 6 beğeni

esedullah 4 yıl önce

Bu sözler Allahın bir mucizesidir. Allah bize de senin hidayet yolun gibi bir yol nasip etsin.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun