Muhabir tokatlayan fenomen Reynmen'den ilk açıklama

Ela şarkısıyla adından söz ettiren Reynmen, İstinyepark'ta bir mekandan çıkarken muhabir Mehmet Akif Yaman'ın kaşını patlattı. Bu olayla büyük tepki toplayan ünlü fenomen, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

Gittiği bir mekan çıkışı basın görevlileriyle tartışıp darp eden ve karakola gidip ifade veren fenomen Yusuf Aktaş, yaşadığı olayla ilgili bir açıklama yayımladı. Aktaş, sebep olduğu durum adına özür diledi. İşte Aktaş'ın o açıklaması:

"Arkadaşlar maalesef dün gece yaşanan olaylar gerçek. Bunları bilmek zorunda kaldığınız için sizlerden özür diliyorum. Niyetim bir iki hafta ortadan kaybolup sizlere muhabbeti unutturmak da değil. Zaten her şey apaçık ortada. Ortada yanlış olduğunu bildiğimiz bir şey var ama o yanlışa sebep olan bazı şeyler var. Televizyona karşı ne kadar net bir duruş sergilediğimin farkındasınızdır. Gerek hiçbir televizyon kanalına röportaj vermeyerek, gerek hiçbir televizyon kanalının gece-gündüz kuşağına dahil olmayarak ve bunu ne kadar muhafaza etmeye çalıştığımın farkındasınızdır."

reynmen kimdir

reynmen kimdir

DERDİM PATRONLARIYLA 

"Bu arada bu anlatıyor olduğum hiçbir şey o arkadaşa fiziksel şiddet uyguladığım gerçeğini değiştirmiyor. Kendisinden özrümü diledim helallik istedim. Benim sorunum onlarla değil yönlendirmesiyle, oraya gelip 5 saat beni orada bekleyip, ben geldikten sonra o kadar ısrarcı bir tavır takınmasına sebep olan onun medya patronlarıyla." 

NE OLMUŞTU?

Çıkardığı Ela single parçasıyla gündeme gelen Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş, İstinyepark'ta bir mekan çıkışı objektiflere yakalandı. Kendisini çeken muhabiri tehdit eden ve saldıran Reynmen, Show TV kameranı Volkan Özdemir ve Uçankuş TV’nin muhabiri İsmail Şen’in cep telefonlarını elinden alarak gasp etti. Ayrıca, tokat attığı muhabir Mehmet Akif Yaman'ın da kaşını patlattı.

Reynmen kimdir haberimizin içeriği için sayfamıza göz atabilirsiniz...

Reynmen

Reynmen

Alışveriş merkezindeki güvenliklerin zorla zapt ettiği Reynmen, "O makineyi alırım. Kırarım! İsimleriniz söyleyin sizi aldıracağım” diyerek tehditler savurdu.

Reynmen muhabire saldırdı

Reynmen muhabire saldırdı

Olay yerine gelen polis ekipleri basın mensuplarının şikayeti üzerine Reynmen'i İstinye Karakolu'na götürdü. İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

 Reynmen (Yusuf Aktaş)

Reynmen (Yusuf Aktaş)

Reynmen tarafından kaşı patlayan Show Tv muhabiri Mehmet Akif Yaman, İstinye Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldı.

Reynmen son dakika

Reynmen son dakika

Karakolda yaklaşık 2 saat boyunca ifade veren Reymen, çıkışta basın mensuplarının darp olayı ile alakalı sorularına gülümseyerek arabasına bindi ve uzaklaştı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

İpek Açar ve Alper Kömürcü evlendi! Alper Kömürcü kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İpek Açar ve Alper Kömürcü evlendi! Alper Kömürcü kimdir?
Zeynep Gamze Özçelik: Hayat samimi olduğumuz andan ibaret

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Gamze Özçelik: Hayat samimi olduğumuz andan ibaret
Pınar Altuğ Atacan'dan kız çocukları için alkış toplayan hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ Atacan'dan kız çocukları için alkış toplayan hareket!
Hande Soral'dan eşine sürpriz set ziyareti!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan eşine sürpriz set ziyareti!

BİR YORUM YAPIN 22

abdullah1 4 yıl önce

Adamın bir şarkısını bile dinlemedim merak edip açmam. Nicknamesinde bile cehalet akıyor. Ne ingilizce ne türkçe

Toplam 2 beğeni

DOBRA 4 yıl önce

veletlik yapma,ağır ol,yoksa sendemi şımardın VELET

Toplam 3 beğeni

uCube 4 yıl önce

Mehmet Akif, kardeşim ne diye çekersin adamı? İstemiyor zorla çekiyorsunuz üzerinden para kazanıyorsunuz, kusura bakmayın da burada Yusuf haklı. Zaten istese kendi seve seve konuşur, bunda bir şey yok yalnız o arkadaşın yaptığı doğru bir şey değil. Bu arada özel hayatına girmeyin adamın. Gidip bir de darp raporu almış gülünecek haldesiniz hepiniz. ;))

çivi 4 yıl önce

insanlığı çivi ile çaksan durmayacak insanlar... konuşmaya değmez...

Toplam 2 beğeni

misafir16 4 yıl önce

arka süspansiyonlar fazla yükseltilince böyle olur...

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun