Ece Seçkin: Allah rızası için evinizde oturun!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, babası Eyüp Seçkin ve babaannesi Necla Seçkin'in koronavirüse yakalandığını duyurdu. Seçkin, "Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım." dedi

Ece Seçkin, koronavirüse karşı takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı. Babası ve babaannesinin virüse yakalandığını duyuran Seçkin, "Bugün babam ve babaannemin pozitif çıkmış olmalarının şokuyla uyandım. Yaşadığım korkuyu daha önce pek yaşamadım, insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez, o kadar önleme rağmen babacığım ve babaanneciğim hastalandı. Allah rızası için evinizde oturun, virüsü yaymayalım." dedi.

Babası ve babaannesinin sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirten şarkıcı, "Babaannem 93 yaşında. Allah’a şükür aşısını olmuştu. Aşı koruyor onu. Babam genç olduğu için aşıları henüz yapılmamıştı ama durumu iyi. Her gün yemeklerini götürüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum. Allah’ın izniyle iyileşecekler. Genel durumları iyi çok şükür" ifadelerini kullandı.

İMAJINI YENİLEDİ...

Renkli kişiliği ve sempatik tavırları ile beğeni toplayan Ece Seçkin, yeni imajıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Şarkıları ile beğeni toplayan Seçkin, yeni saçları ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Sık sık saç rengini değiştiren ünlü popçu şimdide mor renge boyattı. Ece Seçkin tercih ettiği şık kombini ve mor saçları ile objektiflere poz verdi.

'Mutlu hafta sonları' notunu düştüğü paylaşım ile fotoğraflarını yayınlayan Ece Seçkin takipçilerinden tam not aldı. Sosyal medya kullanıcıları 'Sen bir insanın hayatında gerçekleşmesini istediği en güzel ve en özel mucizesin yeryüzünün eşsiz meleği', 'Ne tarafa düşüyoruz' ve 'Saçlar çok yakışmış maşallah' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Ece Seçkin'in yeni imajı...

NİŞANLISIYLA KORONA OLDULAR!

Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve dünyaya yayılarak binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs Türkiye'ye de maalesef sıçradı. 98 vakanın olduğu Türkiye'de bir kişi hayatını kaybettiği günlerde ünlü isimlerde kendilerini virüsten korumaya çalışıyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında 9 Avrupa ülkesinde yaşayan Türk vatandaşların yurda geri dönmeleri için bir sefer düzenlendi. Uçağı ise şarkıcı Ece Seçkin'in pilot nişanlısı Çağrı Terlemez kullandı. Nişanlısının böyle bir uçuşu gerçekleştirmesinden dolayı çok mutlu olan şarkıcı, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından paylaştı.

Nişanlısının böyle anlamlı bir uçuş gerçekleştirmesiyle çok mulu olan şarkıcı yaşadığı duyguları Instagram hesabından şu sözlerle anlattı:

"Canım benim... Hayatının en duygusal uçuşunu bugün yaptığına eminim... Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz elbette ama bu senin için çok önemliydi. Kaptanlığını tebrik ediyor,sana bir ömür boyu emniyetli ve sağlıklı uçuşlar diliyorum. Bugün gerçekleştirilen Türk Vatandaşlarının Avrupa'dan tahliyesi kapsamında İstanbul Havalimanına ilk inişi nişanlım Çağrı Terlemez gerçekleştirdi. TK 1702 sefer sayılı bu uçuşu hayatı boyunca unutmayacağına eminim... Ben de nişanlımla beraber tüm kabin ekibi ve aileleri gibi önlem amaçlı 15 gün evdeyim, lütfen sizler de bu günleri evinizde,kurallara uyarak ve içinize dönerek geçirin... Hayatın en yakın zamanda normale dönmesi ve bu virusün en kısa zamanda gezegenimizi terk etmesi dileğiyle..."

600 bin TL'lik doğum günü hediyesi!

Geçtiğimiz akşam 29 yaşına giren genç şarkıcı Ece Seçkin'e nişanlısı Çağrı Terlemez yakın dostları Derya Uluğ, Asil Gök, Cem Belevi, Zehra Yılmaz, Murat Joker, Murad Küçük ile birlikte sürpriz parti hazırladı. Partinin kendisi için büyük sürpriz olduğunu söyleyen Seçkin, “Bir sürpriz bekliyordum ama bu kadarını değil. Bu gece sevdiğim bütün arkadaşlarım burada. Günlerdir hiçbir şey çaktırmadılar bana. Çok mutluyum. Bol konserli, çok güzel şarkılar ve işler yapacağımız, uğurlu bir yaş olsun.” dedi.

ece seçkin ve nişanlısı

ece seçkin ve nişanlısı

Gecenin asıl sürprizi ise, aynı zamanda partiyi de organize eden nişanlısı Çağrı Terlemez’den geldi.

hediye

hediye

Terlemez’in hediyesi 600 bin lira değerindeki Porsche Carrera otomobil oldu.Seçkin “Uzun zamandır bu otomobili istiyordum. Evet pahalı bir hediye ama beni gerçekten çok mutlu etti” dedi.

ece seçkinin yüzüğü

ece seçkinin yüzüğü

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

abbas 2 yıl önce

EVİNDE OTUR DEMENIZ KOLAY, HERKES SIZIN GİBİ ZENGIN DEĞİL, bir ay çalışmasak ev sahıbı kapının onune koyar, doğalgfazını odeme kesılır elektrikçi elektriğini keser cebınız dolu evden cıkma.

Aslı 2 yıl önce

Nişanlısı evde mi oturuyor? Tabii ki hayır. Millete evde oturun demenden önce nişanlısına evbde otur diyecek....

Tyuil 4 yıl önce

Ne hésite be millet yokluk icinde savastan kacan kacana acliktan olenlerin hadi hesabi yok virusle ogrsan varken sunlarin yaptigi reklam sova bak porche sirketi ne kadar verdi sov yapmaniz icin

Toplam 1 beğeni