Milyoner Arda Ayten 'Kim Milyoner Olmak İster'in seyirci jokeri oldu!

Kim Milyoner Olmak İster'de İstiklal Marşı sorusuyla 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten, koronavirüs sebebiyle çekimlerini seyircisiz gerçekleştirecek olan Kim Milyoner Olmak İster'in seyirci jokeri konumuna getirildi.

Geçtiğimiz sezon Kim Milyoner Olmak İster'de şampiyon olan genç yarışmacı Arda Ayten, kazandığı 1 milyon TL'nin ardından büyük bir ilgi toplamıştı. Ayten yeniden ekrana dönüyor. Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerini stüdyoda seyirci bulundurmadan gerçekleştirecek olan Kim Milyoner Olmak  İster yarışmasında, seyirciye sorma joker hakkı için Arda Ayten görevlendirilecek.

Evinde bulunacak olan Ayten, yarışmacı bu jokeri kullanmak istediğinde yarışmaya bağlanacak ve kendi doğru şıkkını seçecek.

YARIŞMADAN SONRA AKRABALARI ARTTI

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında elde ettiği 1 Milyon TL'lik ödülle ülke gündemine yerleşen Arda Ayten, bir gecede ortaya çıkan akraba ve arkadaşlarından şikayetçi. Ayten, hiç tanımadığı akraba ve arkadaşlarının olduğunu şu sözlerle belirtti:

"Tanımadığım meğer ne çok akrabam ve arkadaşım varmış. Milyoner olduktan sonra hepsi beni hatırladı. Ama ben onların hiçbirini hatırlamadım. Milyoner olduğumu öğrenince mantar gibi bir gecede ortaya çıktılar." 

Arda Ayten

Arda Ayten

ARDA AYTEN KAZANDIĞI PARAYI NE YAPACAK?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruyu açtırıp kazanan ve sosyal medyanın gündemine oturan Arda Ayten, kazandığı parayı ne yapacağı ve kim olduğu konusunda merak uyandırdı. Ayten, kazandığı parayı kitap ve dil eğitimi için alacağını açıkladı. Ancak Ayten'in belirli sebeplerden dolayı 1 milyon TL'ye sahip olamayacağı belirtildi.

Ayten, parasını nasıl harcayacağı sorusuna, "Gelecek yaz, öğrenebildiğim kadar dil öğreneceğim, kitaplarımın hepsini kendim basacağım ve bir öğrenci olarak öleceğim. Yarışmadan önceki gelirlerimle belli başlı sayıda kitap okumuştum, şimdi 1 milyon lirayı düşününce 50 bine yakın kitap alabilirim. Bu ömrüm boyunca okuyamacağım bir sayı. İlk günlüğümü yazacağım." açıklamasını yaptı.

Ayten, Veraset ve İntikal Vergisi kuralları gereğince, parasının % 10'luk bir kısmını alamayacak. Ayten bu sebeple 900 Bin TL alabilecek.

arda ayten milyonluk soru

arda ayten milyonluk soru

Ayten'in takipçi sayısı ise bir gecede 2'ye katlandı. Ayten sosyal medyadan da ilk paylaşımını yaptı.

İŞTE O İLK PAYLAŞIM;

arda ayten instagram

arda ayten instagram

ARDA AYTEN TAKİPÇİ SAYISI;

arda ayten kim milyoner

arda ayten kim milyoner

ARDA AYTEN KİMDİR?

Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan Ayten,henüz 19 yaşında. Genç adam, "Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum." sözleri ile büyük dikkat toplamıştı.

Şimdiye kadar 4 kitap yazan Ayten'in anne ve babası ise ayrı. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Kutsi'nin nişanlısı Feyza Çıpa'dan anlamlı hareket! 65 yaşındaki oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu'na

İLİŞKİLİ HABER

Kutsi'nin nişanlısı Feyza Çıpa'dan anlamlı hareket! 65 yaşındaki oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu'na
Demet Akalın yine yasakları çiğnedi! Kebap ustasını eve getirerek ziyafet verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın yine yasakları çiğnedi! Kebap ustasını eve getirerek ziyafet verdi...

BİR YORUM YAPIN 1

Öyle iste 4 yıl önce

Bir adam istiklal marşını on kita okuyorsa o adam hak etmiştir arkadaş

Toplam 6 beğeni