Seda Sayan'a hakaret edene kamuya yararlı işte çalışma cezası verildi!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 1800 lira adli para cezasına çarptırılan Zekeriya Atak, parayı ödemeyince cezası 180 saat kamuya yararlı bir işte çalışmaya çevrildi. İşte, ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta yaşayan Zekeriya Atak, özel bir televizyon kanalında Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı ve "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" diyerek stüdyoyu terk etti. Ardından sosyal medyada bir video yayınlayan Zekeriya Atak, Zuhal Topal'ın programında Seda Sayan hakkında asılsız suçlamalarda bulunması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Sayan'ın kendisi hakkında yapılan asılsız suçlamalarından ötürü Atak, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandı.

Zekeriya Atak

Zekeriya Atak

2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle İstanbul 55'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Atak, 90 gün adli para cezasına çarptırıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Zekeriya Atak'a gönderilen çağrı kağıdında 90 gün hapis cezasının 180 saat kamuya yararlı işte çalıştırma cezasına çevrildiği ve en yakın cumhuriyet başsavcılığına müracaat etmesi gerektiği ifade edildi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Mahkemeden Farah Zeynep Abdullah'a ret geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Mahkemeden Farah Zeynep Abdullah'a ret geldi!
Serenay Sarıkaya'ya gelen albüm tekliflerinin ardı arkası kesilmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'ya gelen albüm tekliflerinin ardı arkası kesilmiyor!

BİR YORUM YAPIN 0