Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi 'Alef'den yeni tanıtım!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, BluTV ve FX'in yeni dizisi Alef için seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alef dizisi için çekilen görüntüler sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı dikkatleri üzerine çekti. İşte, Alef dizisinden yeni tanıtım videosu...

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in başrolü oldukları. May Prodüksiyon'un çekimlerini üstlendiği Alef dizisinden 2. fragman geldi. Dizinin ilk fragmanı da oldukça beğeni toplamıştı.

İŞTE YENİ FRAGMAN;

Alef dizisinin ilk tanıtım videosu

Alef dizisinin ilk tanıtım videosu

ALEF DİZİSİ İLK FRAGMAN;

Senaryosunu Emre Kayış'ın kaleme aldığı Alef'in konusu ise;İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Alef dizisi

Kenan İmirzalıoğlu Alef dizisi

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN BEBEK AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal çiftinin, çocuk sahibi olup olamayacakları gündemden düşmüyor. İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

kenan imirzalıoğlu sinem kobal

kenan imirzalıoğlu sinem kobal

İmirzalıoğlu,"Bunun için özel bir şey yapmıyorum. Ben böyle bir insanım. Bir işi yapacağım diye yola çıkarsam, onu en iyi şekilde yapmak için elimden geleni yaparım. Bunlar bir kişiyi iyi aile babası yapabilecek özellikler olarak görülebilir elbette... Ama baba olmak biraz da yazgımıza bağlı... Onu da zaman gösterecek" sözleriyle duygu ve düşüncelerine açıklık getirdi.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kuaförden çıkıp, şoförünün kullandığı otomobiline bindikten sonra objektiflere yakalandı. Şoför, 200 metrelik mesafeyi ters yönden geçmeyi çalışınca, trafikte yığılma meydana geldi.

Kenan İmirzalıoğlu haberleri

Kenan İmirzalıoğlu haberleri

Kornalar çalarak sinirlenen birçok sürücü, aracın içinde Kenan İmirzalıoğlu'nu görünce yol verirken, bazıları ise “İnsanları mağdur etti” sözleriyle eleştirdi.

BİR YORUM YAPIN 4

Metehan 4 yıl önce

Ne zaman adam oluruz herkes makam ve mevkisinde bakmadan kurallara uyduğunda

Toplam 2 beğeni

Eren 4 yıl önce

Kenan iyidir, Sanatçı olarak severiz. Ancak Sanatçı İnsanlara Örnek olur. Böyle Çirkinlik yapmaz. Kendini Film Sahne Çekimde Sanıyor... Rambo misali ... Acayip

Toplam 1 beğeni

misafir 4 yıl önce

Sanatçı yav!Bizde imtiyazlı!Kenan İmtiyazlıoğlu!Ülkede paran varsa sesin herkesten fazla çıkar.Son 10-15 senedir bu durum değişir dedik,ancak hezimete uğradık!

Kızıldereli 4 yıl önce

Sonradan görmeler kendilerini bir şey zanlediyorlar ünlü olmuşda ne olmuş saygisizlar.

Toplam 12 beğeni