Jennifer Aniston yetiştiği evin istikrarsız ve güvensiz yer olduğunu açıkladı!

Interview Magazin dergisi için meslektaşı Sandra Bullock'un sorduğu soruları yanıtladı. Küçük yaşta ayrılan bir ailenin çocuğu olan Anniston, kendisi ile alakalı bilinmeyen gerçekleri itiraf etti.

Dünyaca beğenilen ünlü oyuncu Jennifer Aniston, meslektaşı Sandra Bullock ile İnterview Magazin dergisine yaptığı röportajla gündeme geldi. Aniston, istikrarsız ve güvensiz bir ailede büyüdüğünü dile getirdi.

Jennifer Aniston haberleri

Jennifer Aniston haberleri

"Bir şeylerin iyiye doğru gitmediğini gördüğünde, neşenin kaybolmamasını sağlayan nedir?" sorusuna ünlü yıldız, " Bence; ev halkının kendinizi istikrarsız ve güvensiz hissettirdiği bir şekilde büyümeniz size bunu sağlar. Yetişkinlerin birbirlerine nazik davranmaması, ve insan davranışı hakkında ciddi şeylere şahit olmak şunları düşünmemi sağladı: ' Bunu yapmak istemiyorum. Bu kişi olmak istemiyorum. Şu an ruhumun hissettiklerine maruz kalmak istemiyorum. İletişimde olduğum kimselerin neler yaşadığımı hissetmesini istemiyorum' şeklinde samimi bir açıklamada bulundu.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI!

SAG ödül töreninde drama dizisi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Jennifer Aniston, en çok oynamak istediği ve kaçırdığı rolü itiraf etti. Jennifer Aniston, basının sorularını yanıtlarken kariyer hedeflerinden de ayrıca bahsetti.

En İyi Kadın Oyuncu seçilen Jennifer Aniston

En İyi Kadın Oyuncu seçilen Jennifer Aniston

Oynamak istedi karakter ile alakalı Aniston,“Wonder Woman’ı oynamayı çok istedim. Ama çok uzun zaman bekledim” şeklinde yanıt verdi.

Jennifer Aniston Wonder Woman oynamak istiyor

Jennifer Aniston Wonder Woman oynamak istiyor

Yeni projelere odaklandığını açıklayan Aniston, “Yapacak çok işim var. Gerçekten, dürüst olmak gerekirse, sadece yaratıcı bir adım attığımı hissediyorum. Daha önce sahip olduğumu bilmediğim yeni bir şekilde yeni bir aşk keşfettim. Bu yüzden neredeyse bir oyuncu olarak ne yaptığımı gördüğüm yeni gözlerim var diyebilirim” dedi.

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Hollywood oyuncularından sevilen isim Jennifer Aniston, sosyal medyayı aktif kullananlardan. Geçtiğimiz günlerde çocukluk fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Aniston, ilgi odağı olmayı başardı.

Jennifer Aniston haberleri

Jennifer Aniston haberleri

İŞTE ANISTON'UN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI;

Jennifer Aniston çocukluk fotoğrafı

Jennifer Aniston çocukluk fotoğrafı

Başarılı oyuncu Jennifer Aniston, ikinci kez evlenmesi rağmen hiç hamile kalmaması ve basında bu durumun yanlış yorumlanması ile gündeme gelmişti. Bir show programına katılan 50 yaşındaki ünlü oyuncu Aniston,"Her zaman çocuk sahibi olmak istemişimdir ve bu deneyimi bir kariyer için asla bırakmam" şeklinde konuşmalarıyla hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethetti.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Kariyeri için çocuk yapmama haberlerine tepki gösteren Aniston,“Bana ilham veren kadınlar, hem kariyerleri hem de çocukları olanlar… her zaman çocuk sahibi olmak istemişimdir ve bu deneyimi bir kariyer için asla bırakmam. Hepsine sahip olmak istiyorum" sözleriyle konuya açıklık getirdi.

DİĞER HABERLERİ;

Friends dizisinde oynadığı başrol karakteri ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Jennifer Aniston, Variety dergisine Marvel filmleri hakkında açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamanın içeriği eleştirisel nitelikteydi.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston da Marvel karşıtı söylemiyle gündeme geldi. Variety dergisine konuşan 50 yaşındaki usta oyuncu, Marvel’ın sinemaya zarar verdiğini açıklamalarında bulundu.

Jennifer Aniston haberleri

Jennifer Aniston haberleri

Aniston, “Bence Meg Ryan döneminin yeniden gelmesini çok isterdik. Sinema salonuna gidip rahatça oturmak hoş olur diye düşünüyorum. Terms of Endearment filmini, Heaven Can Wait, Young Frankenstein, Blazing Saddles, Goodbye Girl filmlerini yeniden ortaya çıkaralım” dedi ve filmlerin uzunluğu ile alakalı “Büyük Marvel filmlerine gelince Hollywood küçüldükçe küçülüyor. Bu filmler benden beklenen filmler olmadığı gibi yeşil ekranda yaşamanın meraklısı da değilim” şeklinde sözlerine ekleme yaptı.

Halit Ergenç eşi Bergüzar Korel'i pamuklara sarıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Halit Ergenç eşi Bergüzar Korel'i pamuklara sarıyor!
Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik trafikte saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik trafikte saldırıya uğradı!

BİR YORUM YAPIN 0