Mucize Doktor dizisine TBMM'den büyük övgü!

FOX TV ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Mucize Doktor'a TBMM'den büyük övgü geldi.

Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen gibisi isimleri barındıran Mucize Doktor, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta perşembe günleri ekranlara gelen Mucize Doktor dizisi, hikayesi ile milyonların dikkatlerini üzerini çekmeyi başardı. 

mucize doktor

mucize doktor

TV dizilerindeki şiddet ve silah konusuna yoğun eleştiriler yapılırken, Meclis’ten Mucize Doktor dizisi için övgüler geldi. Otizm konusunda farkındalık oluşutan Mucize Doktor dizisine alınan haberlere göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Danışmanı olan Bennur Karaburun'dan övgü geldi. Bakan Karaburun, "Televizyon dizisi  ‘Mucize Doktor' bizleri çok etkiledi ve otizmi tanıma konusunda bilgilendirdi” dedi.

Kate Middleton ve Prens William'dan cami ziyareti!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton ve Prens William'dan cami ziyareti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Urfalı 4 yıl önce

Zaten biz kitap dururken kanuni Sultan Süleyman ve Abdülhamit hanı dizilerden, yine kuran dururken dini ekrana çıkan yarım hocalardan , gazete varken, haber kanalları varken gündemi Facebook Twitter gibi saçmalıklardan öğrenen bir toplum değil miyiz. Otizmi halka öğrettiği için teşekkür de , toplumun köküne dinamit koyup aile yapısını yıktığı için ne demeli .

Toplam 3 beğeni

Mehmet paşa 4 yıl önce

helal

Toplam 0 Beğeni

osmanli torunu 4 yıl önce

cok isabetli bir tespit tesekkur ederim

Toplam 0 Beğeni

tunctunc 4 yıl önce

kesinlkle güzel ögretici amacli bir dizi..Fakat Türk yapimi degil.Nedense hep ama hep yabanci ülkelerden kopya cekip Türkceye yerle$tirilmi$ dizi.! Bu kopyaciliga sone verin azcikda olsa gururu olun ve nerden cep yaptiniz onuda yazin.Bir zamanlar kore dizilerindeki konular moda idi. unutmadik.

Toplam 1 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

ilk 2 bölüme baktim sacmalik resmen sacmalik aile dizisi seksenler var tavsiye ederim

Toplam 1 beğeni

Fatih 4 yıl önce

Dizinin orjinali the good doctor 3. Sezon yeni başladı o daha da güzel İyi seyirler

ughur khan 4 yıl önce

sonunda insan öldüren dizilerden hayat kurtaran dizilere geçtik.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun