Bir döneme damga vurmuştu! Max hayatını kaybetti

2012 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacısının birinciliğiyle adını duyuran Max, hayatını kaybetti.

Türkiye'nin en akıllı köpeği olarak sahibi Ali Yeşilırmak ile birlikte Yetenek Sizsiniz'i kazanmasının ardından yüzlerce televizyon programına katılan Max'ten üzücü haber geldi. Max'in sahibi, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ali Yeşilırmak, yavrusu gibi sevdiği Max'i kaybettiğini şu sözlerle ifade etti:

- "Söylenecek çok söz olmakla birlikte şuan hiç bir kelime kalmadı söylenecek..o evladım canım kanım... dün son yolcuğuna uğurladık MAX'i.."

İyi ki bizim oğlumuzdun: Gözünü açtığında beni gördü son nefesinde de kucağımdaydı.. Bana bize bu ülkeye yaşattıkları ve kattıkları için,dostluğu kardeşliği ve evlatlığı için MAX e sonsuz teşekkür ederim. İyi ki bizim oğlumuzdun huzur içinde uyu..

Ali Yeşilırmak, yaşının ilerlemesiyle birlikte son dönemde rahatsızlıklara boğuşan Max hakkında geçtiğimiz gün de şu paylaşımı yapmıştı: 
- "Max evinde ailesinin yanında, her türlü imkan seferber edildi. Kendisi de büyük direnç gösteriyor. Dualarınızı ve güzel enerjinizi eksik etmeyin"

Yetenek yarışmasını kazanmıştı: Max, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarışmış ve finalde ipi göğüslemişti. Sahibi Ali Yeşilırmak'la beraber şampiyonluğu horon teperek kutlayan Max, herkesin sevgilisi olmuştu.

ACUN ILICALI'DAN DUYGULANDIRAN MESAJ!

Acun Ilıcalı üzüntüsünü şu sözlerle duyurdu: Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin şampiyonlarından Max’i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye’ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum. 

Fatma Girik hastane sonrası ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Fatma Girik hastane sonrası ilk kez görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 7

BADGİRL 3 yıl önce

çok üzüldüm yaaa max i çok seviyordum :(

Fırtına 4 yıl önce

Evladıymış!

halil 4 yıl önce

ulusal yas ilan edilsin

yılmaz 4 yıl önce

Çok üzüldüm allah sabır versin, hayvan sevgisi başka bişey yobazlar anlamaz

Erol 4 yıl önce

Ülkemize kattıkları diyor ben orasını anlayamadım ne katmış ülkemize?

Toplam 24 beğeni

YiğidoDoç 4 yıl önce

Acuna bol para kazandırdıysa işte, o yüzden demiştir acun "Türkiye ye neler yapacağı.." diye:))

Toplam 3 Beğeni

G.antep27 4 yıl önce

Hayvan bile insandan Hatta hatta kadindan ve cocuktan daha degerli bu ulkede.

Toplam 6 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun