Oyuncu Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdi

Oyuncu Songül Öden, ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın yeğeni iş insanı Arman Bıçakçı ile dün akşam evlendi.

 Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile aile arasında gerçekleştirdikleri sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. Öden ve Bıçakçı'nın nikahını Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi müdürü Osman Şener Kurtoğlu kıyarken, Songül Öden'in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu, Arman Bıçakçı'nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun üstlendi.

Törene 20 kişilik davetli katıldı. Öden ve Bıçakçı, düğünü ise pandeminin sona ermesinin ardından yapacak.

İMAJINI YENİLEDİ!

Geçtiğimiz günlerde final yapan Bir Aile Hikayesi dizisinde oynayan Songül Öden yeni bir imajla karşımıza çıktı. Kısa saç akımına uyan Songül Öden'in hali beğeni topladı. Rol aldığı dizisi final yapan Songül Öden, projenin bitmesiyle soluğu kuaför salonunda aldı. Saçlarını kısacık kestirdiği fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Songül Öden, takipçileri tarafından çok beğenildi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan üzerinde servet taşıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan üzerinde servet taşıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0