Çukur dizisine suç duyurusu!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur dizisinde avukat rolündeki kişinin dövülüp hakaret edildiği sahne savcılığa şikayet edildi. Avukatlık mesleğini itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle Avukat Funda Sadıkahmet Alp suç duyurusunda bulundu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde son bölümde yaşanan avukat sahnesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Sahnede avukatın hakarete uğraması ve hiçbir müdahalede bulunmamasının yanı sıra avukatlık mesleğinin de yanlış gösterilmesi ve dizinin genel izleyici kitlesini gençlerin oluşturmasından dolayı kötü örnek oluşturması kaydıyla savcılığa şikayet edildi.

çukur

çukur

 Avukat Sadıkahmet Alp ayrıca "Maalesef akılarda kalan avukatlara istediğini yaptırabilecek bir güç gösterisi ve hatta hukuksuz işlere teşvik etmeye çalışma avukatın yakasından tutup tehdit etmek olmuştur. Hak arama mücadelemizi avukatlar olarak kanunlar çerçevesinde tüm zorluklara rağmen verirken bu denli itibarsızlaştırılmanın haklı bir açıklaması olamayacağı gibi kabul edilemez" mesleğe zarar verdiğini de sözleriyle ifade etti. 

çukur

çukur

Geçtiğimiz hafta da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir etkinlikte Çukur dizisinin gençleri zehirlediği ve kötü örnek olduğunu vurgulamıştı. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Bakan Süleyman Soylu'dan Çukur dizisine sert eleştiri!

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Süleyman Soylu'dan Çukur dizisine sert eleştiri!
Hülya Avşar Gucci'nin yeni yüzü Armine'yi beğendi!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar Gucci'nin yeni yüzü Armine'yi beğendi!
Dünyaca ünlü fenomen Mr. Beast Enes Batur'u kopya içerikten dolayı şikayet etti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü fenomen Mr. Beast Enes Batur'u kopya içerikten dolayı şikayet etti!

BİR YORUM YAPIN 14

rıza 4 yıl önce

bu sacma diziyi bir an önce kaldirmalari lazim bence aile yapisini ve cocuklarimizi etkiliyor özendirici sacma sapan bir film rtürk acaba ne iş yapar

berkan 4 yıl önce

Bu ve buna benzer diziler kaldırılmalı

Toplam 2 beğeni

Egeliden 4 yıl önce

Bütün gün çalıştınız gerginlik stress trafik sorunlar yorgunluk derken evinize geldiniz.Eski deyimle Ajansları haberleri dinlemek için tv yi açtınız. azz sonraa..birazdan..cinayet döne döne cinayet,gasp hırsızlık haberleri.Haberler bitti diziniz başladı.Mafya,silah tabancalı adamlar kadınlar,birbirine kem gözle bakan hısım akraba insanlar..Ne olursunuz..Vallahi onlara özenir deli olur,çileden çıkarsınız.

Toplam 5 beğeni

misafir 4 yıl önce

seyretme kumanda sende aç bir belgesel

Toplam 0 Beğeni

Dürdane Susmaz 4 yıl önce

Bİr GARİP TÜRKİYE ...

erdem değer 4 yıl önce

gerçek anlamda tam bir soytarılık..

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun