Yönetmen Ferzan Özpetek'in 'Beyaz Önlüklüler' çağrısı!

Yönetmen Ferzan Özpetek, koronavirüs salgınında fedakarca görev yapan sağlık görevlilerine atfen 'Beyaz Önlüklüler Günü' ilan edilmesi için başlattığı kampanya ile gündeme geldi.

Başarılı yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya'da ilk corona virüs teşhisinin konulduğu 20 Şubat'ın 'Beyaz Önlüklüler Günü' ilan edilmesini önerdi.21 Nisan'da online olarak imzaya açılacak Özpetek'in bu önerisine; Giorgia Armani, Giuseppe Tornatore, Ornella Muti, Vasconcelos Rossi, Aleksandros Gassman, Carlo Verdone, Renato Zero Al Bano ve Andrea Bocelli gibi birçok ünlü isim de imza attı.

Ferzan Özpetek

Ferzan Özpetek

ÜNLÜ YÖNETMEN FERZAN ÖZPETEK' NİŞAN TAKDİM EDİLECEK!

İtalya'da yaşamını sürdüren yönetmen Ferzan Özpetek,İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı Komutanı'na hak kazandı. 60 yaşındaki yönetmen, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'nın 2 Haziran 2019 tarihli kararnamesine göre İtalyan devlet nişanlarının üçüncü derecesi olan Komutan nişanı ile onurlandırılacak. 

Ferzan Özpetek haberleri

Ferzan Özpetek haberleri

Özpetek nişanını 4 Kasım Pazartesi günü Roma Valiliği'nde düzenlenecek törenle alacak. İtalya ve Türkiye’de ciddi bir seyirci kitlesi yakalayan Özpetek, dünya genelindeki film festivallerinin de yoğun ilgi gösterdiği yönetmenler arasında.

Kenan Doğulu klibinde eşi Beren Saat'i oynattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu klibinde eşi Beren Saat'i oynattı!

BİR YORUM YAPIN 0