İkinci kez baba olan Mesut Özil, Amine Gülşe'ye aşkını haykırdı! Düşman çatlatıyor

2019 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe, mutlu evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Mesut Özil son olarak sosyal medya hesabından güzellik kraliçesi eşi Amine Gülşe ile aşk pozunu paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, 2019 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evliliklerinden Eda isminde bir kızları olan çift geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Yıldız futbolcu Mesut Özil ile oyuncu eşi Amine Gülşe'nin ikinci kez kız çocukları olmuştu.

Mesut Özil ile Amine Gülşe aşklarıyla sık sık magazine konu oluyor. Birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren ünlü çiftten yeni kare geldi.

 

PASTA KESTİLER!

Birlikte pasta kesen ve objektif karşısına geçen ikili, o anları Instagram'dan yayınladı. Ünlü çift, gönderilerine, "Mutlu yıl dönümleri aşkım..." notunu düştü. Takipçileri Gülşe ve Özil'in paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu.

OYUNCULUK SORUSUNA YANIT VERMİŞTİ!

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil, önceki gün İstanbul Akvaryum'da görüntülendi. Kızıyla birlikte geldiği da vatoz balıklarını, anakonda yılanını, penguenleri ve Amazon ormanlarını izleyen Amine Gülşe, akvaryum çıkışı muhabirlere poz verip ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

2019 yılında futbolcu Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe, basın mensuplarının "Tekrar oyunculuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

  • 28 yaşındaki güzel, "Hayır, şu anda oyunculuk gibi bir durum söz konusu değil. Annelik görevimi yerine getiriyorum" ifadelerini kullandı.

5 ÇOCUK SÖZÜM VAR!

Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde tek kişilik gösteri düzenledi. Sakallıoğlu'nu izlemeye gelenler arasında Bensu Soral, Seray Kaya, Alper Kul, Aylin Kul ve 2014 yılında Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülşe gibi ünlü isimler vardı. 

Muhabirlerle sohbet eden 28 yaşındaki Amine Gülşe, bütün zamanını kızı Eda'ya ayırdığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun." şeklinde konuştu.

Yeni bir televizyon projesinde olmayacağını belirten Gülşe, tüm zamanını 1 yaşındaki kızı Eda'ya ayırdığını açıkladı. Kızının her anına şahit olmak istediğini söyleyen Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun" dedi. Dijital platformlarda yer almayı istemediğini ifade eden Gülşe, 'İçime sinen bir proje olursa düşünürüm ama onun dışında düşünmüyorum" dedi. Kızına kardeş düşündüklerini belirten Gülşe, '5 çocuk sözümüz var' deyip kahkaha attıktan sonra '5 olmasa da kızıma kardeş yapmayı tabii ki istiyoruz' dedi.

 

ŞUAN BİR PROJE HAZIRLIĞIM YOK DEMİŞTİ

Mesut Özil'in oyuncu eşi Amine Gülşe, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Annesi ile geldiği alışveriş merkezinde mağazaları turlayan Gülşe, "Yeni bir projeniz var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Şu an için yeni bir proje hazırlığım yok, zamanımı çocuğumla geçiriyorum." 

Çeşme'de sahip oldukları evi 10 milyon TL'ye yenileyen Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti tatillerini burada geçiriyor. Aşkları parmakla gösterilen ve evliliklerini bebek ile taçlandıran Mesut Özil ile Amine Gülşe kızları Eda ile yaptıkları paylaşımla sosyal medyada ilgi odağı oldular.  Mesut Özil, kızı Eda ile böyle poz verdi.

TEKLİFLERİ REDDEDİYOR!

Eşi Mesut Özil'in Arsenal'dan Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla İngiltere'den Türkiye'ye dönüş yapan Amine Gülşe yapımcıların da gözdesi oldu. Evlenmeden önce birçok dizide ve reklam çalışmasında rol alan Amine, yeni projeler için teklifler almaya başladı. Ancak ünlü isim, hem kızı Eda'nın küçük olması hem de pandemi salgını nedeniyle gelen teklifleri reddediyor.

KIZIYLA GÖRÜNTÜLENDİ!

Kızı Eda ile birlikte alışveriş merkezine gelen Gülse, Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları turlarken görüntülendi. Kızı Eda, bebek arabasında uyurken alışverişin tadını çıkaran güzel oyuncu muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmazken soru almadan sadece teşekkür etmekle yetindi.

Güneşli havanın tadını açık havada alışveriş yaparak çıkaran Amine Gülşe kısa sürede alışverişini tamamlayarak kızıyla birlikte alışveriş merkezinden ayrıldı.

ANNESİNDEN ROL ÇALDI!

Eşi Mesut Özil ve kızı Eda ile İstanbul'da yaşamaya başlayan Amine Gülşe son olarak kızı Eda ile yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı. Tescilli güzel Amine Gülşe evlendikten sonra oyunculuğa ara vermiş ve kızının bakımıyla kendi ilgilenmeye başlamıştı. Amine Gülşe, eşi Mesut Özil ve kızı Eda ile bu karesini Instagram hesabından paylaştı.

TAKILARIYLA GÜNDEM OLDU!

2,9 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından sık sık ev halini paylaşan Amine Gülşe, son olarak kızı Eda'yı uyuttuktan sonra bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına "Eda uyuyunca monitöre sarılan anne" notunu yazan Gülşe'nin duru güzelliğinin yanı sıra takıları gündem oldu.

  • Gülşe'nin 80 bin TL değerindeki saatini ve 100 bin TL değerindeki yüzüğünü eşi Mesut Özil almış 10 bin TL değerindeki bilekliğini ise kayınvalidesi hediye etmişti.

KIZIYLA POZU ÇOK KONUŞULDU!

Amine Gülşe, kızi Eda ile bu karesini Instagram hesabından "Dünyam" notu ile paylaştı.

EŞİNE FULL DESTEK!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında  Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Mesut Özil'in ayağındaki iç ve dış yan bağlarda kısmi yırtıklar oluştu. Özil'e gelen geçmiş olsun mesajlarına yanıt ve son sağlık durumuyla ilgili açıklama, eşi Amine Gülşe'den geldi. Gülşe sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Tüm arayan soran geçmiş olsun dileklerini yollayan herkese teşekkür ederim. Allah'ın izniyle iyi olacak ve daha güçlü geri dönecek inşaAllah. Amin."

Ara transfer döneminde Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer edilen Mesut Özil, İstanbul’da kendi düzenini oturtmak için adımlar atmaya başladı. İstanbul’a yerleşmek için önce Çamlıca’dan bir ev satın alan Özil, tadilatı için de çalışmalarını sürdürüyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti, tadilat sürecinde ise yeni bir ev buldu. Bu süreci geçirmek için ise birçok ünlünün de oturduğu Çubuklu tercih edildi. Ünlü çift, Çamlıca’daki yeni evlerinde tadilat bitene kadar Çubuklu’da bir sitede oturacak.

DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Amine Gülşe, futbolcu eşi Mesut Özil ile kızları Eda'nın beraber çekilmiş oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 14 Şubat temalı bir paylaşım yapan Gülşe, 'Benim en güzel 14 Şubatım, iyi ki varsınız sizi çok seviyorum.' notunu paylaştı. İşte o fotoğraf:

BABASININ İLK MAÇINI İZLEDİ

Fenerbahçe'ye transfer olan ünlü futbolcu Mesut Özil'in oyuncu eşi Amine Gülşe sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Amine Gülşe son olarak sosyal medya hesabından küçük kızı Eda'nın babasını izlediği karesini takipçileriyle paylaşmıştı. Güzel oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi görmüştü.

Ünlü oyuncu, Fenerbahçe forması giyen eşinin ilk karşılaşması Atakaş Hatayspor maçını kızı Eda ile izlediği anları fotoğraflamıştı.

Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Hasta yatağından paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Hasta yatağından paylaştı
Sharon Stone hayatının şokunu yaşadı! Meğer parasını o bankaya yatırmış

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone hayatının şokunu yaşadı! Meğer parasını o bankaya yatırmış
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 58

Ğpıygg 2 yıl önce

Cennete girmek istiyosan çocuğunu futbol aşığı yapıcaksın yoksa cenneti unut

Toplam 1 beğeni

İlkbahar 3 yıl önce

Hiç Bir şey

Toplam 3 beğeni

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

çok değerli takı değilmiş canım 40 milyona urla-çeşmede yazlık 40 milyona ingilterede ev 5-6 milyon araban olup 190 bin tl takı neki ben aminenin yerinde olsam 1 milyonluk takılar isterim mesutcuğum senin şanına bu yakışır derim one 190 bin tl çok az türkiyede az zengin bayanlarda daha çok takı var derdim.

Toplam 5 beğeni

Sanane 2 yıl önce

Çooook saçma

Toplam 0 Beğeni

pala remzi 3 yıl önce

cıva, kurşun gibi ağır metaller deniz dibinden belenen canlılarda midyede bolca bulunur aşırı tüketilmesi çok ciddi sonuçlar yaratır.

Toplam 3 beğeni

Atmaca 3 yıl önce

Napalım şimdi yediyse yedi.biz o 3bin bahşişle ev geçindirmeye çalışiyoruz

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun