Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Adnan Koç'a 16 yıl 8 ay hapis cezası!

2011 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa karakteriyle hafızalara kazınan Adnan Koç, kardeşleriyle beraber organize halinde sattıkları uyuşturucudan polis operasyonuyla yakalandı. Oyuncu ve kardeşleri yakalandıkları sırada kendilerini gözaltına alan polis memurlarına saldırdı. Dava sonuçlandı mahkeme ünlü oyuncuya 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

İstanbul Ataşehir'de yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan oyuncu Adnan Koç, "Kasten yaralama", "Kamu görevlisine hakaret", "Kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarında bulundu. Bu suçlar kapsamında mahkeme, Adnan Koç  ve kardeşi Ahmet Koç'u bu suçlardan 16'şar yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı.

ADNAN KOÇ

ADNAN KOÇ

NE OLMUŞTU?

Emniyet Müdürlüğününe yapılan şikayetler üzerine Ataşehir'de bir mekana uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon sırasında gözaltına alınan kişiler polis memurunun silahını alarak şiddet uyguladı. Diğer memurların müdahalesiyle kısa sürede tüm şüpheliler kontrol altına alındı. Emniyette götürülen kişiler arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almış Adnan Koç'ta bulunduğu öğrenildi.

adnan koç

adnan koç

Koç'un uyuşturucu madde ticareti yapan Sinan B.'den para karşılığında bir miktar uyuşturucu madde aldığı, bu sırada uyuşturucu madde ticareti soruşturmasında görevli polis memurları S.İ, E.H., Z.M.D. ve M.K.'nın mekana geldiği ortaya çıktı. Oyuncunun ve çevresindeki insanların saldırdıkları polis memurunun sağlık durumu oldukça ciddi durumda.

adnan koç uyuşturucu

adnan koç uyuşturucu

Sanıklar adına "kasten öldürmeye teşebbüs","kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "görevi yaptırmamak için direnme", "gece vakti silahla birden fazla kişiyle birlikte nitelikli yağma" ve "kamu görevlisine alenen hakaret" suçlarından toplamda 97'şer yıldan 184'er yıl 4'er aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. Bunun üzerine itiraz eden sanık avukatı mahkemeden süre istedi. Duruşma ertelendi. 

Ünlü oyuncu Jason Momoa kel ve zayıf haliyle karizmayı çizdirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Jason Momoa kel ve zayıf haliyle karizmayı çizdirdi!

BİR YORUM YAPIN 0