Cansu Dere'nin oynadığı 'Anne' dizisine rekor ödül!

Geçtiğimiz sezon Cansı Dere'nin başrol oynadığı Anne dizisine ülke sınırlarını da aşarak Latin Amerika’ ya kadar yayıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan, Med Yapım - MF Yapım ortak yapımı olan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve küçük yıldız Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dizisi ülkemizde yayınlandığı dönemde gönüllerde taht kurmuştu. Dizinin başarısı ülke sınırlarını da aşarak Latin Amerika’ ya kadar yayıldı. Mip Cancun çerçevesinde Reed Midem ile ortaklaşa düzenlenen PRODU ödül töreninde Latin Amerika’nın en iyileri ödüllerini alırken,  en iyi yabancı drama dizisi ödülü Anne dizisinin oldu.

anne dizisi

anne dizisi

Meksika’nın Cancun şehrinde düzenlenen Mip Cancun fuarı; tüm dünyadan TV sektörü oyuncularının bir araya geldiği en önemli Latin Amerika TV fuarı etkinliğidir.
✔Med Yapım – MF Yapım ortak yapımı dizinin yapımcılığını Faruk Bayhan ile birlikte üstlenen Fatih Aksoy "Daha önce Anne dizisiyle Japonya’ da en iyi yabancı drama dizisi ödülü almıştık. Bu, Anne dizisinin kazandığı 2. uluslararası  ödül oldu. Bu ödül bizi gururlandırdı. Ama önemli olan Türk dizilerinin hem Latin Amerika’da hem de tüm dünyada başarısını devam ettirmesidir."dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Acun Ilıcalı ve Bensu Soral'dan sürpriz buluşma!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ve Bensu Soral'dan sürpriz buluşma!
Haluk Bilginer'e hayranlarından selfie sürprizi

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'e hayranlarından selfie sürprizi
Devlet Bahçeli'den Haluk Bilginer'e tebrik mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Devlet Bahçeli'den Haluk Bilginer'e tebrik mesajı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0