Ayşe Hatun Önal: Yüzüme pişik kremi sürüyorum

Güzel fiziğiyle dikkat çeken Ayşe Hatun Önal, bir dergi için objektif karşısına çıktı.

Women’s Fitness dergisinin yeni sayısı için röportaj veren Ayşe Hatun Önal şaşırtan açıklamalarda bulundu. Modellikten şarkıcılığa geçiş yapan Önal, “Çok çalışıyoruz, bu başarılar bize gökten armut ile düşmüyor. İyi bir ekiple çalışmak çok önemli. Galiba hep doğru insanlarla çalıştım; şarkılarımın hit olmasında bunun çok büyük etkisi var” dedi.

Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal

Şarkıcı ilginç güzellik sırrını da paylaştı: “Yüzüme sadece pişik kremi sürüyorum, başka bir şey sürmüyorum. Bakım falan çok iğrenç şeyler! Estetiğe karşı değilim. Mezoterapi ve scarlet yaptırıyorum.” 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

 

Ünlülerden Dünya Engelliler Günü'ne anlamlı destek!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerden Dünya Engelliler Günü'ne anlamlı destek!
Yasemin Özilhan: Kızlarım şimdiden kıyafetlerime göz koydu

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan: Kızlarım şimdiden kıyafetlerime göz koydu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0