Erkan Petekkaya, Alzheimer hastası annesi için Balıkesir'e yerleşti

Ünlü sanatçı Erkan Petekkaya, alzheimer olan annesi ve demans hastalığına yakalanan babası için Balıkesir'e yerleşti. Sanatçı, haftanın 3 gününü ailesiyle birebir ilgilenerek geçiyor.

Ünlü sanatçı Erkan Petekkaya, ailesi için yaşamını tümden değiştirdi. Annesi alzheimer hastalığına yakalanan Petekkaya, babası da demans hastası olunca kolları sıvadı. Petekkaya, ilk önce ailesi için 1.5 milyon lira değerinde bir ev satın aldı.

erkan petekkaya balıkesir

erkan petekkaya balıkesir

Onlar için 2 hasta bakıcı da tutan Petekkaya, hafta içi İstanbul'da eşi ve oğluyla ilgilenirken, diğer zamanlarında Balıkesir'e gidip anne ve babasıyla birebir ilgileniyor.

erkan petekkaya annesi

erkan petekkaya annesi

Cansel Elçin açtığı davayı kazandı

İLİŞKİLİ HABER

Cansel Elçin açtığı davayı kazandı

BİR YORUM YAPIN 5

Hayat 4 yıl önce

Hayırlı evlat

Toplam 5 beğeni

Hadi oradan 4 yıl önce

Bu soytarilar, Anne babalarinin rahatsizliklarindan bile kendilerine Reklam yaptiriyorlar. Annene babana bakacan tabiki, ama onuda tüm türkiyeye duyurmadan yapamiyormusun, işleri güçleri reklam bunlarin

Toplam 3 Beğeni

Murat 4 yıl önce

Insanlara ornek olsun annesini babasini yalniz birakmamis helal olsun adam gibi adamsin

Toplam 8 beğeni

Ne Yani 4 yıl önce

Sonuçta iliside ayni, demansta ile alzheimer ikiside unutkanlik ve bunama hastaöigir.

Toplam 3 beğeni

Degil yani 4 yıl önce

Ikisi tam olarak aynı degil, evet ikisinde de unutkanlık bunama var, alzheimer ileri yaşlarda çoğunlukla görülen unutkanlık iken, demans diğerine göre daha erken yaşlarda görülür, unutkanlikla beraber kişilik değişiklikleri de olur.

Toplam 4 Beğeni