Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısından yeni proje!

Diriliş Ertuğrul'un ardından Kuruluş Osman dizisine imza atan başarılı yapımcı Mehmet Bozdağ, dev bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarında 5 sezon yer alan Diriliş Ertuğrul'un ardından Kuruluş Osman da ATV ekranlarda rekor kırmayı başardı. bu başarılı dizilere imza atan yapımcı Mehmet Bozdağ yine dev bir tarihi prodüksiyonu ekranlara taşımaya hazırlandığı ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre; Bozdağ'ın Riva'da kurduğu dev plato bu kez uluslararası bir yapıma ev sahipliği yapacak. 20 Aralık'ta seyirciyle buluşacak olan "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" isimli sinema filmini çeken Bozdağ, bu kez Özbekistan için Celâleddin Harezmşah'ın hikâyesini dizi filme aktaracak.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman

İlk etapta 60'şar dakikadan oluşan 13 bölümünün çekilmesi planlanan dizide Celaleddin HarezmşahEmre Kıvılcım canlandıracak. Hakan Şahin'in yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Oğuzhan Yarımay, Cemal Hünal, Levent Özdilek, Javohir Zokirov, Ali Sinan Demir, Yulduz Rajabova, Shahzoda Matchanova ve Alisher Uzakov rol alacak.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!
Türkücü Mahmut Tuncer rock şarkı söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Mahmut Tuncer rock şarkı söyledi
Şarkıcı Bengü'den yıllar sonra aynı poz!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü'den yıllar sonra aynı poz!
Serdar Ortaç: 'İyi ki Erdoğan var. Şükredelim'

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç: 'İyi ki Erdoğan var. Şükredelim'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

Alper 4 yıl önce

Bence Burak diziye yeni girdiği için alışamadınız bi süre sonra alışır insan adam çok kötü oynamıyo bence sizlerden iyi oynuyo ekran başında oturup yorum yapmak kolay

Toplam 1 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Ertuğrul 93 yaşında vefat etmiş sanırım.Lütfen Biz Ertuğrul'un 93 yaşında Başrolüne razıyız bu Osman karakterini KONYA'ya gönderin geri de dönmesin Lütfen.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Benim tavsiyem;Ertuğrul Konya'dan geri dönsün Osman ise Konya'ya görevli gönderilsin 5 Bölüm Ertuğrul la devam edilsin 5 Bölüm sonra Başka bir Osman Karakteri ile devam edilsin.Her Yakışıklı Aktör olacak diye bir kaide yok.Bu diziyi izlenir kılan Yakışıklı erkek veya güzel bayanlar değil Milli ve Manevi havasıdır.Umarım bu havayı tekrar soluruz.

Toplam 7 beğeni

Kurulus Yönetmen 4 yıl önce

tamam efendim isteklerinizi an be an uygulayacagiz

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Ertugrul Milli ve Manevimi oynuyor? sacma sapan yorum yaziyorsun sen git oyna

Toplam 0 Beğeni

Hasan 4 yıl önce

Henüz 2 bölüm çekilmiş İş İşten geçmeden bu dizi bir Aktörün rolünün hakkını verememesi nedeniyle Sezon Finali yapmadan Bilinmeyen bir yüzle rolünün hakkını verebilecek başka bir Osman karakteri ile devam edilsin.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Lütfen Aktörün Osman Rolünü gerçeksi yansıtabilmesi için gereken titizliği gösterin.Bu dizi bir Aktörün beceriksizliğine kurban edilmemeli.Oyunculuk kalitesi ne demekmiş şimdi anlıyorum.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun