Koronavirüs Songül Öden'i etkiledi: Hüngür hüngür ağlıyorum!

Ünlü oyuncu Songül Öden, ‘Lal' adlı oyunu koronavirüs nedeniyle ertelenince hayal kırıklığına uğradı.

Devlet yetkililerinin son günlerdeki koronavirüs önlemleriyle ilgili alınan kararlar sonrasında toplu etkinlikler bir bir iptal edilmeye başlandı. Bu organizasyonlardan birisi ünlü oyuncu Songül Öden’in dün tüm geliri ‘Kırmızı Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak olan ‘Lal Hayal’ isimli tiyatro oyunu oldu. Öden, iptal olan oyununun ardından duygularını şu sözlerle anlattı:

Songül Öden haberleri

Songül Öden haberleri

 “Tüm dünyanın gündemine oturan bu salgının en kısa zamanda dünyada ve ülkemizde toplumsal şifaya dönmesini dilerim. İlk defa bir oyun iptalinde hüngür hüngür ağlıyorum. Umarım doğduklarında karşılaştıkları engellere bir başkası eklenmez ve bu olay çocuklarımızın yaşadığı son engel olur.” 

TEDİRGİNLİK YAŞIYORUM!

Emine Bulut cinayetinin üzerinden çok geçmedi ardından 20 yaşındaki balerin kız Ceren Özdemir'in cinayeti yaşandı. Bu kan dondurucu olay karşısında sosyal medya ayaklandı. Ünlü oyuncu Songül Öden, halkın duygularını dile getirdiği bir paylaşım ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Duyarlı oyuncu paylaştığı fotoğrafının altına iç burkan bir not eklemeyi de ihmal etmedi.

Songül Öden haberleri

Songül Öden haberleri

İŞTE İÇ BURKAN O PAYLAŞIM;

Songül Öden paylaşımları

Songül Öden paylaşımları

40 yaşındaki oyuncu "Beni arkamdan takip eden adamların tedirginliğini ben de yaşadım kuşkusuz.. Bütün çocukluğum, annemin ‘’yolda birisi ben anneni babanı tanıyorum derse sakın konuşma onunla. Ben seni tanımıyorum deyip koşa koşa eve gel” demesiyle geçti birçoğumuz gibi. Kapıya biri gelse ve evde tek başımaysam sanki içeride biri varmış gibi onunla konuşuyormuş taklidi yaparak geçti. Küçük olduğum için böyle öğretildi diye düşünüyordum. Yetişkinlere göre savunmasızdık kuşkusuz. Kısacası bütün çocukluğum bir dedektif merakı ile etrafımı kolaçan ederek geçti, diğer kız arkadaşlarım gibi. Tabi biz de dedektifçilik oynamak isterdik dertsiz tasasız. Şimdi çocuk değilim ama hala zaman zaman aynı tedirginliği hissediyorum" sözleriyle duygularını cesurca dile getirdi.

Simge Sağın'ın beklenen projesi geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Simge Sağın'ın beklenen projesi geldi!
Hilal Altınbilek yurt dışına açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hilal Altınbilek yurt dışına açılıyor!

BİR YORUM YAPIN 0