Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor

Show TV ekranında yeni yayın hayatına başlayan Zemheri dizisi, sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti. Ancak düşük gelen reytingler, diziye final kararı aldırdı. Zemheri dizisi, 10. bölümüyle ekrana veda edecek.

Show TV'nin büyük bir iddia ile başlayan yeni dizisi Zemheri, final kararı aldı. Sosyal medyada sevilmesine rağmen reytinglerde istediği başarıya ulaşamayan Zemheri, yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekrana veda edecek.

7. BÖLÜM ÖZETİ

Faruk’un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan’ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz’ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır. Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinin 7. yeni bölümündeki Toygar Işıklı'nın müziğinin eşliğinde izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Show TV'nin yeni sezon açılışının ilk haftasında seyircisiyle buluşturduğu 2 diziden biri olan Zemheri, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Twitter'de en çok konuşulan konular arasına yerleşmeyi başardı. Dizi hakkında en az 13 bin tweet atıldı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR;

zemheri ilk bölüm

zemheri ilk bölüm

zemheri twitter

zemheri twitter

ZEMHERİ DİZİSİ OYUNCULARI

Kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer alıyor.

zemheri

zemheri

İstanbul' da çekilmesi beklenen Zemheri dizisinin konusu iki sevgili arasındaki güçlüklerle dolu büyük bir aşk. Dizinin başlangıçta 6 bölüm çekilerek reyting sonuçlarına göre devam edip etmeyeceğine karar verileceği açıklanmıştı.

ZEMHERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek.

Beren Saat'in idolü kim? Açıkladı...

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat'in idolü kim? Açıkladı...
Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!
Afili Aşk dizisinden veda pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Afili Aşk dizisinden veda pozu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0