Prens Harry ve Meghan Markle, fırında ekmek yaptılar...

Kraliyet Ailesi üyeliğinden çekilen Prens Harry ve Meghan Markle eski çete üyelerinin çalıştığı bir fırında çete üyeleriyle ekmek pişirdi.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak Los Angeles'a yerleşen Prens Harry (35) ve eşi Meghan (38), eski çete üyelerinin çalıştığı fırını ziyaret etti. Los Angeles'ta 18 milyon değerinde bir malikanede yaşayan ünlü çift, çalışanlarla birlikte ekmek pişirip yiyecek hazırlarken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Homeboy işletmesi genelde suç örgütlerinden ayrılan çete üyelerinin, topluma yeniden kazandırma amacı güden bir işletme olarak biliniyor.

 

YARDIM İSTEDİ!

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerini bıraktıktan sonra bebekleri Archie'yi de alarak Los Angeles'a taşınan ve yeni hayatlarına başlayan Prens Harry ile Meghan Markle, hem güvenlik masraflarını hem de Fragmore Kır Evi’nin tadilatını karşılayamadı.

BABASINDAN PARA İSTEDİ

Son ana kadar devletin sağladığı güvenlikten yararlanmaya devam edebileceğini düşünen Prens Harry, dengelerin değişmesi sonrası yıllık 4 milyon sterlini (yaklaşık 33 milyon TL) bulduğu tahmin edilen güvenlik masrafı için babası Prens Charles’ın kapısını çaldı.

MASRAFLARA EV KİRASI DA EKLENDİ

Prens Charles’tan finansal destek istemek zorunda kalan Harry’ye, bir kötü haber daha geldi. Buna göre Harry ve Meghan çiftinin, artık Fragmore Kır Evi için de aylık taksit ödeyeceği belirtildi. Bu miktar içinde hem tadilat masraflarının hem de kiranın yer alacağı aktarıldı.

‘YIKILDILAR’

Çifte yakın bir kaynak, Harry ve Meghan’ın kendi güvenlikleri için ödeme yapmak zorunda kalacaklarını öğrendiklerinde yıkıldıklarını vurgulayarak, “Bu beklemedikleri bir durum olduğu için Prens Charles’tan devreye girmesini istemek zorunda kaldılar.” açıklamasını yaptı.

EVLERİ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

İngiltere Kraliyet ailesindeki tüm görevlerini Mart ayında sonlandıran ve ABD´de yaşamaya başlayan Meghan Markle ve eşi Prens Harry´nin, California eyaletinde bulunan ABD´li oyuncu Tyler Perry´e ait 18 milyon dolar değerindeki malikanede kaldıkları belirtildi. Lüks malikane ise ilk kez görüntülendi. 

8 YATAK ODASI VE 12 ADET BANYO BULUNUYOR

İngiliz basından Daily Mail’in haberine göre, 22 dönüm üzerine kurulu olan Toskana tarzı malikanede 8 yatak odası ve 12 adet banyo bulunuyor.

Çifte evi ayarlayan kişinin Perry´nin yakın arkadaşı ABD´li televizyon sunucusu Oprah Winfrey´in olabileceği belirtiliyor.

Prens Harry ve Markle´ın, mülkü kiralayarak mı yoksa misafir olarak mı kaldıkları ise bilinmiyor. Mülke ait herhangi bir satış kaydının bulunmadığı belirtildi. 

ARCHİE'NİN KIYAFETLERİ SATIŞ REKORU KIRIYOR!

Yeni Zelandalı marka Archie, piyasaya sürdüğü örgü şapkasının Sussex Dük ve Düşesi'nin oğlu Archie'nin giymesinin ardından satış patlaması yaşadı. Giydiği anı sosyal medya hesabından paylaşan bir ziyaret sırasında hediye edilen Ugg botlarını ve 36 poundluk (285 TL) Boden marka bir mont giydiği görüldü. 

Fotoğrafta Archie'nin giydiği Ugg botlar ise, Avustralya Valisi Sir Peter Cosgrove tarafından kraliyet turunda hediye edilmişti.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

gürsel 4 yıl önce

bunlarda dünyadaki chp zihniyeti

Toplam 1 beğeni

Ayşe can 4 yıl önce

Karan bebek gayet uygun fiyatlı giymiş hemen atlamak gerek hemen bir kıyas hemen kendimizi eleştirip başkalarını yüceltmek gibi huylarimiz var toplumca sonra bu neden ilerleyemiyoruzu konuşuyoruz bu her konuda böyle bütün bebeklere iyi güzel duygularla...

murat han 4 yıl önce

Dünyada böyle bir rezillik var malesef. Ve halk ların ikdidarları dünyayı yönetiyorlar. Bu bile devletlerin yönetmediğini ispat eder cinsten.

Taha 4 yıl önce

Kraliyet ailesi için ucuz bile. Bizde ünlülerin bebeklerinin giydiklerine verilen paralara bir bakın. Bkz: Karan Bebek

Toplam 1 beğeni

Ayse 4 yıl önce

Çok saçma düşünce ne varmış karan bebekte herşeyi elestirmemiz gerekiyor demi bütün bebekler güzel buda o da

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

calis seninde olsun kardesim sende giy en pahalisini

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun