Berkay'dan pahalı tatil haberlerine isyan!

Şarkıcı Berkay, geçtiğimiz haftalarda eşi Özlem Ada Şahin kızları Arya ve Zeynep Mira ile Maldivler'de tatile gitti. Bunun ardından çıkan otelin fiyatı haberlerine ünlü şarkıcı sitem etti.

Yoğun bir iş temposu ardından ailesiyle vakit geçirmek için tatile giden ünlü şarkıcı Berkay, Maldivler'de lüks bir otelde kaldı. Ancak otelin fiyatı basına yansıdı. Pahalı olduğuna dair yapılan haberler ardından Berkay "Ne pahalısı, herkes gidiyor. Biz gidince mi bir şey oldu sanki. Herkese nasip olsun tatile gitmek; çok dinlendik" şeklinde konuştu. 

özel şahin ve çocukları

özel şahin ve çocukları

Ünlü popçu Berkay Şahin Kızları ve eşi Özlem Ada Şahin ile Maldivler Adası'na  tatile gitti. Ailece kaldıkları The St. Regis Maldives Vommuli Resort adlı otelde yok yok. Adeta cennetten bir parça olan tesis, tropikal bahçeler ve bembeyaz bir kumsala sahip özel bir ada üzerinde. 

Aile cam tabanından bile denizin göründüğü çok özel bir süit odada kalıyor. Kendi havuzu olan odada 24 saat özel hizmetli de bulunuyor. Berkay otele gecelik 4 bin 600 dolar (27 bin 500 TL) ödüyor.

Bir haftalık tatilin maliyeti ise 192 bin 500 TL. Berkay, Arda Turan ile olan davasının ilk duruşmasında aylık gelirini bin lira olarak açıklamış, sonra sadece teliflerden 200 bin lira kazandığı ortaya çıkmıştı.

Buğra Gülsoy, final yapmadan yayından kaldırılan 'Azize' dizisi hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Buğra Gülsoy, final yapmadan yayından kaldırılan 'Azize' dizisi hakkında konuştu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0