Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? Oktay Kaynarca'dan açıklama

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili heyecanlandıran açıklama geldi. Açıklamayı başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yaptı.

İlk bölümü 2015 yılında yayınlanan ekranın efsane işlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon tarihi merakla bekleniyordu. Diziyle ilgili açıklama başrol oyuncusu Oktay Kaynarca tarafından yapıldı. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Az kaldı.' ifadesine yer verdi.

Önümüzdeki sezon da devam edeceği kesinleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyirciyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Ali Sürmeli, dizinin kadrosuna dahil oldu.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ EDHO'DAN AYRILDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı. Önümüzdeki sezon devam edeceği kesinleşen dizide, bir kadın oyuncunun da veda edeceği belirtildi.

MURAT ÖZBEN DE PROJEDEN AYRILDI

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizide Şafak Sınırsız rolünü oynayan oyuncu Murat Özben, projeye veda etti.

murat özben

murat özben

YAYINLANMAMASI TEPKİ TOPLADI

Atv'nin 4 sezondur ekrana damgasını vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümlerinin yayınlanmaması sebebiyle hayranlarını meraklandırmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Ocak ayının başından bu yana yayınlanmama gerekçelerini, Instagram hesabından şu sözlerle açıklamıştı:

edho neden yok

edho neden yok

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili, özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; Biliyoruz merak ve sevgiyle haftalardır beklediğiniz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 4 hafta ara verildi. Ama bunun sebebi bizim tatil yapmamız, tatil yapmak istememiz değil. Bizim yani oyuncularının insiyatifinde gerçekleşen bir süreç değil."

oktay kaynarca instagram

oktay kaynarca instagram

"Tamamen sezon ortasında televizyonların yayın politikalarıyla ilgili bir süreçtir. Yeni bölüm yayın tarihi olan 28 Ocak 2020'de her zamanki gibi çok güzel bir bölümle ekranlarınızda olacak. Çok güzel bir sezonu daha beraber paylaşacağız. Biz de özledik, görüşmek üzere."

BİR YORUM YAPIN 3

Alper ağa 4 yıl önce

İlyas reis in hastasıyız

Toplam 1 beğeni

Nihat Sarı 4 yıl önce

Bir anımı anlatmak istiyorum burdan okuy inşallah. Kurtlar vadisinde Zaza karakterinde iken acayip severdim ve gönlümde aynı seyrettiğim bir karakter vardı fakat bir gün İzmit Çamlık otoparkına geldi onu görünce ben şok oo dedim abi Hoş geldin ne uzak duruyorsun gelsene bir Resim çekilelim. Demez mi bana yok Sen Beni ayağına çağırdın şaka yapıyor dedim herhalde espirili bir yanıda varya ekranlarda.. Aaa harbi harbi döndü gitti. Yahu; "Gel bir resim çekilelim (gitme hemen anlamında)" derken senden 1 mt uzaktayım. sen bunu yanıma gel olarak düşünebiliyorsan yoruma bile gerek yok çok yazık uçmuşunuz... demek istiyorum lütfen yayınlayın. izmit çamlık otopark Nihat Sarı

Toplam 9 beğeni

Sns 4 yıl önce

Eee ne olmuş.

Toplam 0 Beğeni