Ece Erken, koronavirüs salgını nedeniyle oğlu Eymen'i okula göndermeyecek

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs salgınından dolayı oğlu Eymen'i okula göndermeyeceğini söyledi.

sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından takipçileriyle dertleşti. Koronavirüs salgınından dolayı çocuğu Eymen'i okula gönderip göndermeyeceği konusunda kararsız olduğunu söyleyen Erken, takipçilerinin fikrini aldı.Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Ece Erken "Maskeleri çıkarıp, sağlığımız için endişelenmeyi ne zaman bırakacağız acaba? 31'inde çocuğunuzu okula yollamayı düşünüyor musunuz? Endişeli olanlar… Hem çok istiyorum uzun zaman okuldan mahrum oldu Eymencik, hem de korkuyorum. Off galiba biraz beklemede kalacağım" ifadelerini kullandı.

İFŞA OLMUŞTU!

Instagram hesabında 2.6 milyon takipçisi bulunan Ece Erken, 'Söylemezsem Olmaz' programında telefon ekranından bir görüntü göstermek isterken yanlışlıkla sahte hesaplarının bazılarının isminin görünmesine neden oldu. Orijinal hesabının altında 'maceraci, 'sezaikk', askkkkkk' gibi sahte hesapların olduğu görülen Ece Erken, sosyal medyanın da diline düştü.

BU PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULDU!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çiçek paylaşan Ece Erken, kendisine gelmiş gibi paylaşmıştı. Bir Twitter kullanıcısı Ece Erken'in bu numarasını ortaya çıkarmış, sosyal medyada çok konuşulmuştu. 

Ece Erken, sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında konuyla ilgili açıklama yaptı. Erken, paylaşımı birini kıskandırmak için yaptığını ve işe yaradığını söyledi.

 

Ümit Erdim pilot olmaya hazırlanıyor! Resmen gün sayıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim pilot olmaya hazırlanıyor! Resmen gün sayıyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Misafir 3 yıl önce

Yaptığı ahlaksızlığı unutturup kendini gündemde tutmaya çalışıyor konuşmaya bile değmeyecek birisi

hak 3 yıl önce

başkasının kocalarını ayartmaktan cocuğu nasıl düşünmüş ve daha önemlisi o çocuğun babası evladını hiçmi sevmezki hala o utanmaz kadında bırakıyor

Ali osman 3 yıl önce

Çocuğunuzdan korkmayın onlar zaten koronodan etkilemiyor

Avcı 3 yıl önce

Tabi tatilde sinemada otelde barlarda virüs yok sadece okulu gözetliyor bulaşmak için rabbin akıl fikir versin inşallah

Cnm 4 yıl önce

Kıskandırmaya çalıştığın kişinin gözünde şuanda çok alçaklardasın

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun