YASEMİN / 22.01.2020 10:46

Haftanın öne çıkan magazin haberleri

Yasemin'in Objektifinden haftanın magazin haberleriyle karşınızdayız. Son magazin haberleri neler, ünlüler dünyasında ne oluyor? En son yerli ve yabancı magazin haberleri ve tüm ayrıntılar bu videoda! Gelin birlikte izleyelim...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASININ UNUTULMAZ SUNUCUSU KENAN IŞIK’TAN MÜJDELİ HABER
Uzun süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü bilinen Kenan Işık’ın evde tedavisine devem edildiği öğrenildi. Her şeyi duyan usta oyuncunun konuşmalara tepki veremediği söylendi. Oyuncunun eşi Beril Işık, “Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip ediyor. Artı gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ OYUNCU MEHMET ALİ ERBİL, VASİYETİNİ YAZDIRDI
Oyuncu Mehmet Ali Erbil, uzun süre sonra tekrar kamera karşısına geçmiş ve sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Yakın zamanda yeniden yoğun bakıma kaldırılan ve hastanede ki  tedavisi devam eden oyuncu avukatını hastaneye çağırarak vasiyetini yazdırdığı ortaya çıktı.

OYUNCU ÇAĞATAY ULUSOY, SAÇLARINI KESTİRDİ… BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK
21 günlük gideceği bedelli askerlik için tıraş olan oyuncu Çağatay Ulusoy’un fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Genç oyuncunun asker tıraşı olduğunu gören sevenleri fotoğrafın altına  “En büyük asker bizim asker” yorumlarını yağdırdı.

FATİH ÜREK’İN ABLASI SEVGİ SALGIN HAYATINI KAYBETTİ…
Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, kardeş acısı yaşadı. Ürek’in ablası Sevgi Salgın vefat etti. Haberi Fatih, Ürek instagram hesabından; “Merhum Şerafettin Ürek ve merhume Seher Ürek’in biricik kızı, Fatih Ürek, Selvi Ürek ve Nurgül Ürek’in kardeşleri, Burcu ve Tuğba’nın biricik anneleri, Erfün Salgın’ın eşi Sevgi Salgın hakkı rahmetine kavuşmuştur” sözleriyle duyurdu.

ŞARKI JENNİFER LOPEZ’İN TAKTIĞI KOLYENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI…
 Son filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında SAG’A aday gösterilen şarkıcı Jennifer Lopez, boy gösterdiği törende giymiş olduğu siyah kıyafetinden ziyade taktığı 200 karatlık kolyesiyle dikkat çekti. Kolyenin maliyetinin 9 milyon dolar olduğu açıklandı.

YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCULARINDAN AHMET MEKİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ…
Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki Cemşit karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Mekin, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kumral Şükran Kurteli, 2 aydır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin onkoloji bölümünde tedavi görüyor. Sanatçı Mekin, bu sürede eşini hiç yalnız bırakmıyor. Sabah erken saatlerde hastanenin yolunu tutan Mekin, doktorların izin verdiği sürece hastane odasından çıkmıyor.”

ŞARKICI GÜLŞEN METRODA ŞARKI SÖZÜ YAZARKEN BAKIN BAŞINA NE GELDİ !
Hayranlarını yakın zamanda Edis ile yapacağı düetle müjdeleyen Gülşen, sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Beraber yapacakları düetin sözlerini metroda yazan Gülşen, şarkı sözlerini kendisi ve Edis dışında bilen tek kişiyi de paylaşmayı ihmal etmedi. İşte ünlü şarkıcıdan yeni paylaşım…

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla