EDHO'da büyük sürpriz! Sanem Çelik geri dönüyor...

Fenomen dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürekli ayrılan oyuncular hayranları üzmüştü. Yapımcılar harekete geçti. Atv ekranlarında yayınlanan dizide daha önce Ceylan karakteriyle yer alan Sanem Çelik diziye yeniden dönüyor. Bu haber hayranları oldukça sevindirdi.

Bu sezon diziye katılan Naz Elmas'ın ayrılmasının ardından dizye katılacak olan kadın oyuncu belli oldu. Daha önceki yıllarda dizide yer alan Sanem Çelik, diziye yeniden gelecek haberi verildi. Ceylan, karakteriyle yeniden diziye katılacak. Bu haber seyirciden tam not aldı. Ancak dizinin sürekli oyuncu değiştirmesi eksik puan olarak geri dönüyor. 

sanem çelikin geçtiğimiz sezonlarda edhoda yer aldığı bir sahne

sanem çelikin geçtiğimiz sezonlarda edhoda yer aldığı bir sahne

PEKİ SANEM ÇELİK KİMDİR?

18 Mayıs 1975 yılında İstanbul'da doğan oyuncu eğitimini bu şehirde tamamladı. 1983 yılında Bale eğitimine başladı. Daha sonra oyunculuk eğitimi için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Tiyatro bölümüne geçti.

sanem çelik kimdir

sanem çelik kimdir

Kamera karşısına 1996 yılında Yaban filmi ile çıktı. Ancak çıkış noktasını Kara Melek dizisibdeki rolü ile yakaladı. Seslendirmelerde yapan oyuncu birçok film dizi projesinde yer aldı. Adından sıkça söz ettiren oyuncu ikinci büyük çıkışını Aliye dizisiyle yaptı. 

BİR YORUM YAPIN 0